AcasăNewsADRIAN NASTASE a interzis familiei sa citeasca public scrisoarea "testament politic"

ADRIAN NASTASE a interzis familiei sa citeasca public scrisoarea „testament politic”

Adrian Nastase a interzis fiului sa citeasca "scrisoarea testament"

ADRIAN NASTASE le-a interzis membrilor familiei sale sa citeasca in fata presei scrisoarea „testament politic” pe care a redactat-o inainte de a incerca sa isi puna capat zilelor, si pe care Andrei Nastase ar fi urmat sa o prezinte, vineri la orele 17.  Fiul lui Nastase anuntase ca va citi scrisoarea chiar de ziua tatalui sau, la spitalul de Urgenta, unde este internat fostul premier.

Adrian Nastase a interzis fiului sa citeasca "scrisoarea testament"

Andrei Nastase a postat, vineri, pe contul sau de Facebook un mesaj, prin care a anuntat ca nu va mai avea loc conferinta de presa in care el ar fi urmat sa citeasca scrisoarea lasata de tatal sau, inainte de a incerca sa isi puna capat zilelor. Fiul cel mare a scris ca tatal sau „i-a interzis” sa faca public „testamentul politic” semnat de Adrian Nastase.

„Dat fiind numarul foarte mare de PRIETENI care au dorit sa participe la intalnirea de astazi, din fata spitalului Floreasca, fapt care ar perturba activitatea spitalului si a zonelor limitrofe, am decis, acum, sa nu mai fac declaratia publica anuntata. Am decis acest lucru si pentru ca, in aceasta dimineata, tatal meu mi-a interzis sa dau publicitatii „testamentul lui politic”. Acesta a fost scris intr-un moment in care dansul decisese altceva. Miercuri, Dumnezeu a hotarat ca tata sa ramana alaturi de noi si ca astazi sa-i putem spune impreuna „La multi ani!”. Va multumesc”, a scris Andrei Nastase pe contul lui de pe reteaua de socializare amintita.

Initial, se anuntase ca scrisoarea va fi citita la spitalul unde este internat fostul premier, insa in cursul zilei de vineri reprezentantii unitatii medicale au dat de inteles ca acest lucru nu este posibil in interiorul institutiei. Asa ca urma intalnirea familiei Nastase cu presa sa aiba loc in fata Spitalului de Urgenta Floreasca din Capitala.

Adrian Nastase, care astazi a implinit 62 de ani, este internat la Spitalul Floreasca, dupa ce, miercuri noapte a incercat sa se sinucida. Joi dimineata fostul premier a fost operat, iar in prezent este la Terapie Intensiva. Medicii au anuntat ca ranile de la gat nu ii pun viata in pericol, refacerea postoperatorie fiind buna si ca, incepand de vineri, nu vor mai avea voie sa comunice informatii despre starea fostului premier, la cererea familiei.

469 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger