AcasăNewsAdrian Nastase, ”emblema” a coruptiei politice mioritice

Adrian Nastase, ”emblema” a coruptiei politice mioritice

Adrian Nastase

Judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie, care l-au condamnat la inchisoare pe Adrian Nastase, afirma ca fostul lider PSD este o personificare a coruptiei politice.

Adrian Nastase, dat exemplu negativ colegilor din politica

Condamnat la doi ani de inchisoare cu executare in dosarul ”Trofeul calitatii”, Adrian Nastase a aflat ieri de ce.

”Exemplul inculpatilor, sanctionati prin aplicarea unor pedepse in cuatum moderat, dar cu executare in regim de detentie, trebuie sa reprezinte un puternic semnal de alarma in primul rand pentru toti reprezentantii clasei politice din Romania, in sensul ca ei nu sunt mai presus de lege”, spun judecatorii in motivarea sentintei.

Si tot magistratii mai spun ca Justitia este obligata ”sa reactioneze ferm fata de coruptia clasei politice, personificata, cel putin la nivelul anului 2004, de Adrian Nastase”.

author avatar
Simona Badulescu
395 afisari

2 COMENTARII

  1. Mai lasati-l pe Gerula, stiti voi rima, sa trecem la 48 si la 2012, asta este plecat de la putere de 8 ani, sau de la el nu s-a mai furat nimic in tara,ori vreti sa acoperiti hotiile prezente sau scrieti articole la comanda cu bani de furat?., sau amandoua.Treceti la hotiile din ultimii 4 ani ca astea ne-au dus la sapa de lemn sau nici macar atat.Se fura aurul, argintul, cupru, gazele de shist si voi tratati subiecte de pe vremea lui Burebista nastase, se poate asa ceva?.

  2. ..,,asta a vindut petrolul si gazele tarii(ca au fost alu masa mare din strabuni),baseala flota,marmura ,cuprul ,aurul si argintul inpreuna cu toate celelate metale rare care insotesc zacamintele respective,transelectrica si cite dracu pe care noi nu le stim……taranistii fabrici si uzine chiar si muntii de calcar,ale fratemiu astalos,verestoi padurile…. ale pnl(motocicleanu)au vindut si inca ce nu aveam,exploatarea zacamantului de petrol si gaze din zona marii negre(asta e de poveste ba fratilor (procesul cu ucraina era pe rol la haga si astia deja vindusera rezultatul…de minune sa nu crezi!)….etc siasamaideparte…numai doi ani e prea putin,,dar astepam la rind sa vina roata peste toti nelegiuitii astia,,,va salut!….PS..sa dea dracu sa nu vindeti tot pamantul tarii ca si asa nu mai avem ingrasamant nici natural si nici chimic….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger