AcasăNewsAdrian Mititelu, victorie uriasa in instanta

Adrian Mititelu, victorie uriasa in instanta

Magistratii de la Judecatoria Craiova au decis, marti, sa-l achite pe Adrian Mititelu, fostul patron al clubului de fotbal Universitatea Craiova.

Este vorba despre dosarul in care afaceristul era acuzat de evaziune fiscala si ca a prejudiciat statul cu peste trei milioane de lei.

Mititelu a fost trimis in judecata in ianuarie anul trecut si achitat dupa o batalie dusa in instanta si care a durat aproape 18 luni.

Conform fanatik.ro, magistratii au decis sa-i achite pe inculpatii Adrian Mititelu si Sorin Gheorghe Joavina, iar cheltuielile judiciare, in cuantum de 10.700 de lei, sa ramana in sarcina statului.

Mititelu si Joavina, care este nimeni altul decat varul fostului patron de la Universitatea Craiova, erau acuzati ca, in calitate de asociati la „SC Editie Speciala Popular SRL”, au „uitat” sa plateasca impozitul pe salariile angajatilor si contributiile pentru sanatate si somaj.

Intreaga poveste a demarat, practic, in septembrie 2009, cand inspectorii fiscali s-au autosesizat dupa ce Joavina, in calitate de administrator al societatii comerciale, a refuzat sa raspunda la mai multe somatii facute de inspectori si a refuzat sa prezinte documentele financiar-contabile ale firmei.

author avatar
Cristi Ionita
361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger