AcasăNewsAdrian Mititelu e sigur: "Gigi Becali va fi eliberat in maxim doua...

Adrian Mititelu e sigur: „Gigi Becali va fi eliberat in maxim doua luni”

S-au razboit, verbal, de multe ori, dar au facut o groaza de afaceri impreuna, iar acum Adrian Mititelu este convins ca Gigi Becali va fi eliberat in maxim doua luni din inchisoare.

Fostul patron al Fotbal Club Universitatea Craiova sustine ca a vorbit la telefon cu patronul Stelei, iar acesta din urma i-a facut o serie de dezvaluiri incendiare.

Conform Romania TV, Mititelu spune ca Becali s-a laudat ca traieste precum un rege la inchisoare. „Mi-a spus ca sta intr-un apartament cu alti doi detinuti. Are living, bucatarie, tot ce ii trebuie. Plasme, frigider … „, a declarat Adrian Mititelu.

Interesant este ca fostul patron al Fotbal Club Universitatea Craiova sustine ca are informatii conform carora Gigi Becali va fi eliberat in maxim doua luni. „De ce sa il vizitez, ca nu cred ca e cazul. Mai are doua luni si scapa”, a fost mesajul transmis de Mititelu.

Cel mai probabil, Mititelu se bazeaza pe ideea conform careia Becali ar urma sa fie eliberat pentru buna purtare, dupa ce executa jumatate din pedeapsa avuta. Totusi, patronul Stelei mai are cateva dosare pe rol ce ii pot aduce pedepse noi.

author avatar
Cristi Ionita
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger