AcasăNewsAdrian Iovan va fi inmormantat la Cimitirul Bellu Catolic

Adrian Iovan va fi inmormantat la Cimitirul Bellu Catolic

foto:stiri.com.ro

Adrian Iovan, pilotul care si-a pierdut viata in accidentul aviatic petrecut luni dupa-amiaza, la Cluj, va fi inmormantat la Cimitirul Bellu Catolic.

foto:stiri.com.ro

Cu adevarat socanta este dorinta lui Adrian Iovan ca mormantul sau sa fie aranjat inca de anul trecut. Dupa ce mama lui a murit in 2006, iar tatal lui a incetat din viata anul trecut, pilotul anticipa ca sfarsitul sau este aproape.

Conform wowbiz.ro, imediat dupa ce si-a inmormantat tatal, Adrian Iovan le-a solicitat celor de la Cimitirul Bellu Catolic sa i se aranjeze si lui mormantul. Adrian Iovan va fi inmormantat langa parintii sai si a trasat indicatii clare in legatura cu modul in care isi dorea sa arate mormantul lui.

„Imediat dupa ce si-a inmormantat tatal, domnul Iovan mi-a cerut sa-i aranjez si lui mormantul, langa cel al parintilor! M-a rugat sa-i pun o pala de elice, asa cum se pune la aviatori, si sa-i pun si poza din tinerete, dar si numele, cu functia pe care a avut-o” a declarat unul dintre muncitorii din cimitir, conform sursei amintite.

Adrian Iovan era pilotul unui avion de mici dimensiuni care s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in Muntii Apuseni. Prins intre fiarele contorsionate, pilotul a murit de frig, conform raportului medicilor care au efectuat autopsia la Alba Iulia.
Adrian Iovan prezenta fractura de femur, dubla luxatie de genunchi si multiple fracturi costale. Medicii sustin ca daca se intervenea in maxim 60 de minute de la producerea accidentului, pilotul putea fi salvat.

author avatar
Cristi Ionita
1.273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger