AcasăNewsAdrian Carpaci si-a batut joc de intreg FBI-ul

Adrian Carpaci si-a batut joc de intreg FBI-ul

Adrian Carpaci, poate cel mai cunoscut interlop din Banat, a dat lovitura in SUA si si-a pus in cap intreg FBI-ul, care l-au cautat si rascautat.

Carpaci a petrecut o perioada de timp in SUA, la New York, unde a reusit sa cloneze 1.800 de carduri ale unor cetateni americani si le-a furat acestora 500.000 de dolari.

Conform exclusivtm.ro, rromul a fost arestat pentru 30 de zile, dar a platit 50.000 de dolari, pentru a fi anchetat in stare de libertate, si … dus a fost.

Carpaci s-a intors cu banii in Romania, unde a inceput sa-i investeasca, o mare parte din suma ducandu-se catre castelul cu 14 camere pe care si l-a construit la Pecica, in Arad.

Minunea nu a durat insa mult. Carpaci a fost descoperit in cele din urma de FBI, care a obtinut extradarea acestuia pentru a fi anchetat in SUA. Deocamdata insa extradarea este doar pe hartie, membrii clanului Carpaci fiind siguri ca boss-ul cel mare va reusi sa-i fenteze din nou pe americani.

sursa foto: exclusivtm.ro

author avatar
Cristi Ionita
759 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger