AcasăNewsAdolescentul cuțitar care a „înțepat” un tânăr – apărat de familie...prin scandal...

Adolescentul cuțitar care a „înțepat” un tânăr – apărat de familie…prin scandal cu Poliția

Un adolescent de 16 ani este suspectat că a înjunghiat un alt tânăr, de 17 ani, într-un parc din sectorul 2 al Capitalei, fiindu-i deschis dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Băiatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat magistraţilor, cu propuneri legale.

„La data de 23 iulie a.c., în jurul orelor 21:10 poliţişti din cadrul D.G.P.M.B au fost sesizaţi prin apel 112  cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost înjunghiat de o persoană necunoscută pe un teren de fotbal dintr-un parc din sectorul 2. La faţa locului au sosit poliţişti din cadrul Sectiei 7 care, la scurt timp, au identificat şi prins un tânăr, de 16 ani bănuit că ar fi săvârşit fapta, acesta fiind condus la sediul subunităţii pentru audieri”, anunţă Poliţia Capitalei.

Victima, un tânăr de 17 ani, a fost transportată la spital. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, cercetările fiind continuate de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc