AcasăNewsAdolescenta terifiată: 'Lasă-mă, că mă omori!', dar polițiștii N-AU INTERVENIT în casa...

Adolescenta terifiată: ‘Lasă-mă, că mă omori!’, dar polițiștii N-AU INTERVENIT în casa CRIMEI din Caracal

Anchetatorii din România au fost împiedicați să intre în casa bărbatului care acum este audiat pentru mai multe crime în județul Olt.

 

După ce STS nu a reușit să identifice locația din care a cerut ajutor una din fetele ucise, oamenii legii au indentificat casa suspectului cu ajutorul unui martor care a descris mașina cu care plecase fata dispărută. Oamenii legii aveau adresa suspectului, însă nu au putut intra fără un mandat. 

Surse din anchetă susțin că în jurul orei 4, din curte, se auzea „Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!”, dar polițiștii nu au intrat decât la ora 6, în lipsa unui mandat.

 „Fata dispărută de la Dobrosloveni a sunat aseară, a anunţat: mă aflu într-o casă mare, veche, aproape părăsită, iarbă multă în curte, boscheţi şi are doi câini lupi, e într-un service. În momentul acela el i-a luat telefonul: «Cu cine vorbeşti?». Era un telefon cu botoane, ce se vorbeşte aici. Iar când a închis, cei de la 112, sau eu ştiu cum sa-ntâmplat, au localizat apelul. După telefon au venit la adresă, dar nu a intrat absolut nimeni, pentru că dimineaţă la ora 4.00 se auzea – «Lasă-mă, că mă omori! Lasă-mă, că mă omori!». Au sunat vecinii la 112, au venit 3-4 echipaje de poliţie şi s-au plimbat pe stradă prin faţa curţii până la ora 6:00. La ora 6:00 au intrat în curte pentru că atunci au obţinut mandat de percheziţie. Alexandra le-a spus la telefon că este fata răpită când aştepta o maşină de ocazie”, a mai spus sursa citată.
author avatar
Filip-Mihael Bodoc
4.755 afisari

6 COMENTARII

  1. Nu aveau nevoie de mandat. Art. 27 din constitutie le permitea intrarea fara mandat.
    Art. 27 – Inviolabilitatea domiciliului
    (1) Domiciliul şi reşedinţa sunt inviolabile. Nimeni nu poate pătrunde sau rămâne în domiciliul ori în reşedinţa unei persoane fără învoirea acesteia.
    (2) De la prevederile alineatului (1) se poate deroga prin lege pentru următoarele situaţii:
    b) înlăturarea unei primejdii privind viaţa, integritatea fizică sau bunurile unei persoane;
    Poate realizeaza si Politia ca pe langa drepturi au si obligatii, iar obligatia lor e sa apere viata si integritatea cetățenilor

    • Stiau sigur aceasta si politistul sef si procurorul. Aici este altceva. Actualul inculpat Dinca a venit din Italia cu o tinichea de coada de care Politia din Caracal stia si o are inscrisa sigur intr-o fisa. Trebuiau sa-l monitorizeze. Ce au facut? L-or fi vandut pe bani multi. De aceea el nu se sperie acum.A primit asigurari ca nu va patii nimic.Daca a omorat fata, a fost accidental. S-a speriat. Dar nu cred ca a omorat-o. A batut-o, a violat-o si a predat-o complicilor.Oamenii din Caracal de abia acum incep sa vorbeasca. Stiu sigur f multe despre acesti nemernici platiti de noi toti.

  2. Militieni idioti, procurori tampiti, STS impotent cu salarii si pensii speciale! Intram cu mitraliera peste nenorocit si salvam biata fata! Rusine sa va fie!!! Huooooo!!!!!

  3. Vasilica de la STS demisia! Trimite-l pe „competentul” ala adus de la Sibiu (Balan) acasa? Pentru ce aveti voi salariile astea?

  4. Sistemul este inexistent fizic ,exita numai in modul in care sunt platiti.Tone de droguri descoperite de populatie ,copii ucisi de nebuni neluati in evidenta.Guvernul care vrea schimbari in justitie in defavoarea romanilor.Avem nevoie de oameni competenti la conducerea tari.Propun strangere de semnaturi la fel ca in Cehia ptr schimbarea pedepsei in asemenea cazuri sa fie pedeapsa cu moarte.

  5. Nu este suficient ca au fost demisi. Cand trece valul ii angajeaza din nou.Trebuie ancheta la Politia din Caracal. Anchetati toti, de la sef la subalterni .Dar si Procurorul cu procuratura in care este sef cu tot. Si subprefectul si prefectul, toti. Acolo este un mare putregai!Investigati-le averile. Demiterea este pentru ei cea mai usoara pedeapsa. Pentru incompetenta?Pentru neprofesionalism si altele ca acestea? Nu mai pot ei.Este evidenta dar si suspecta taraganarea intrarii in locatie chiar si atunci cand vecina inculpatului a iesit sa le spuna ca aude zgomote.Seful Politiei din Caracal tinea sigur legatura telefonica cu procurorul care a taraganat si el emiterea mandatului in situatia in care sigur stia de telefonul fetei.Au actionat ca un grup criminal organizat platit de doar ei stiu cine nu ca Politie romana platita de noi la dispozitia noastra, a poporului.Curatenie generala si flit in Politia romana, asta se impune. Afara cu shpagarii incompetentii care stiu ca isi iau salariul degeaba dar nu le pasa. Au proptele unde trebuie: rude, prieteni si de ce nu si clanuri. Oare ce averi au toti demisii din Caracal? Dar procurorul? Sper sa ma insel, sper. Inumani, criminali, chiar daca fata traieste. Viata ei este de acum praf!Oare de ce pana acum populatiei din Caracal i-a fost teama sa vorbeasca de rau Politia? Nemernicii acestia nu au familie, nu au copii? STS si el. A primit milioane de la UE sa-si perfectioneze sistemul si se vede cum l-a perfectionat.Pe zonele de interes, Bucurestiul sigur primordial.Unde-i este programul de detectare rapida ?Cine este raspunzator de inexistenta lui? Cunm au cheltuit acesti bani?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger