AcasăNewsAdolescenta de 17 ani dată dispărută, găsită la câteva județe distanță

Adolescenta de 17 ani dată dispărută, găsită la câteva județe distanță

Caz stupefiant ajuns în atenția autorităților! Zeci de percheziții, inclusiv la o farmacie din Capitală (foto. Facebook)

S-a dat de urma fetei în vârstă de 17 ani în cazul căreia Poliția Maramureș emisese o alertă de răpire copil.

Alerta a fost revocată, ca urmare a faptului că adolescenta a fost reperată, duminică, în județul Arad. Respectiv la câteva județe distanță față de cel de unde fusese dată dispărută. Fata a fost găsită nevătămată și – din câte se pare – plimbându-se cu iubitul, conform digi24.ro.

Alarma la poliție în cazul Corinei Andreea fusese dată sâmbătă seară, chiar de către tatăl fetei, care s-a adresat polițiștilor din orașul Borșa, sesizând că fata sa ar fi fost răpită. Din câte a comunicat în primă fază IPJ Maramureș, tânăra ar fi fost urcată cu forța într-o mașină neagră, de către un tânăr, în zona unei benzinării din Borșa. Autoturismul ar fi plecat apoi într-o direcție necunoscută.

Chiar dacă fata a fost găsită, ancheta în acest caz nu s-a încheiat, în sensul în care oamenii legii vor continua să facă pașii necesari lămuririi condițiilor în care adolescenta a ajuns să fie dată dispărută și ce anume s-a întâmplat de la momentul în care a ajuns în autoturismul respectiv.

sursa foto: Facebook

194 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger