AcasăNewsAdolescenta de 16 ani, in STARE GRAVA dupa ce a inghitit vata...

Adolescenta de 16 ani, in STARE GRAVA dupa ce a inghitit vata cu energizant pentru a SLABI!

O tanara in varsta de 16 ani, din judetul Vaslui, a ajuns in stare grava la spital dupa ce a inghitit mai multe bucatele de vata imbibate cu bautura energizanta, truc despre care a auzit ca ar putea sa o ajute la slabit.

Eleva a fost transportata in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente. Tanara acuza dureri abdominale puternice, dupa ce a inghitit mai multe bucati de vata pe care anterior le-a imbibat cu o bautura energizanta, potrivit rtv.net.

Dupa ce a primit ingrijiri medicale si a fost stabilizata, eleva, din localitatea vasluiana Rafaila, le-a povestit medicilor ca a inghitit acele bucatele de vata pentru ca a auzit ca o vor ajuta sa slabeasca, prin faptul ca i-ar fi colectat sucul gastric din stomac, ceea ce i-ar fi redus senzatia de foame. De aceasta metoda inedita, tanara a auzit chiar de la televizor, asa ca a vrut sa incerce si ea sa vada daca intr-adevar da rezultate.

„Pacienta sustine ca a auzit de aceasta metoda de slabire la un post de televiziune central. In momentul de fata, adolescenta se afla internata in Sectia de Pediatrie, fiind echilibrata hemodinamic. Medicii au decis ca pacienta sa mai ramana doua-trei zile internata in spital sub tratament medicamentos”, a declarat managerul SJU Vaslui, Ana Rinder.

Adolescenta de 16 ani este eleva in clasa a X-a la un liceu din municipiul Vaslui.

Foto: evz.ro

author avatar
Alina Costache
488 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger