AcasăNewsAdolescent rănit grav de o ursoaică: cum a scăpat din atac

Adolescent rănit grav de o ursoaică: cum a scăpat din atac

atac ursAdolescent rănit grav de o ursoaică: cum a scăpat din atac

Un adolescent în vârstă de 16 ani a ajuns la spital după ce a fost atacat de o ursoaică, în apropierea unui sat din județul Harghita. Animalul i-a produs răni în mai multe zone ale corpului.

Se pare că băiatul împreună cu un prieten au vrut să meargă să îşi caute un amic aflat cu caprele la păscut, pe un deal.

Victima a fost mușcată de urs de picior

Ca să ajungă în zona respectivă, trebuiau să treacă printr-o vale, iar acolo au văzut un urs care a început să alerge către ei. Victima a povestit că a căzut şi a fost muşcată de picior, iar ursul a încercat să îl tragă într-un tufiş.

Băiatul a fost salvat de prietenii săi, care atunci când au văzut ce se întâmplă au asmuţit câinii, iar sălbăticiunea a plecat.

Ursul i-a muşcat piciorul şi a vrut să-l tragă în tufiş. El a prins un copac şi nu l-a lăsat. În timpul acesta, prietenul cu care era şi cel care era cu caprele au observat ce s-a întâmplat, au fugit cu câinii acolo, câinii au sărit pe urs şi atunci l-a lăsat acolo. Dar în timpul acesta i-a muşcat piciorul, braţul, spatele, în patru-cinci locuri”, a spus primarul localității.

Adolescentul a fost transportat la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, iar starea sa este una bună, primarul precizând că în câteva zile se va întoarce acasă.

author avatar
Andreea Vlad
445 afisari

5 COMENTARII

  1. Oamenii stau in localitati, salbaticiunile in afara lor. Derbedeii astia a lui Itzvan nu spun ca au pus laturi iar ursul era prins in unul din ele. Ptr ca aveau cutite fixate pe prajini si incercau sa-l omoare, ursul s-a zbatut si a scapat din lat.

  2. Daca te prinde ursoaica si vrei sa scapi promiti ca sugi maciuca la urs si faci sex in trei .Asa a scapat Adrian Nastase Bombonel dar l-au futut in cur toti ursii si toata armata chineza

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger