AcasăNewsUPDATE Adolescentul de 16 ani din Neamt, arestat preventiv

UPDATE Adolescentul de 16 ani din Neamt, arestat preventiv

UPDATE –Adolescentul de 16 ani acuzat ca a batut si a lasat sa moara intr-un sant, in frig, o fata de 15 ani a fost arestat preventiv, duminica, de Tribunalul Neamt, sub acuzatia de omor calificat. Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Neamt, Catalina Badeanu, magistratii Tribunalului Neamt au emis pe numele adolescentului un mandat de arestare preventiva pentru 19 zile.

Un tanar de 16 ani din judetul Neamt a fost retinut, sambata seara, de procurori. Adolescentul din Roznov este acuzat de omor calificat in cazul fetei de 15 ani gasita intr-un sant, in stare de inconstienta, cu urme de violenta pe corp si cu hipotermie severa, care a murit la spital, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Tanarul urmeaza sa fie prezentat, duminica, instantei cu propunere de arestare preventiva.

 

(foto: infomm.ro)

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Judetene, Catalina Badeanu, vineri seara, victima, o fata dintr-o comuna din judetul Neamt, se afla intr-un bar impreuna cu mai multi prieteni pentru a sarbatori Dragobetele, conform Mediafax. Catre miezul noptii, adolescentul i-a propus tinerei sa o duca acasa. Cand au ajuns in apropierea locuintei acesteia, baiatul i-a cerut sa intretina relatii sexuale. Fiind refuzat, adolescentul a inceput sa o loveasca pe fata cu pumnii. Adolescenta a fost gasita in sant pe jumatate dezbracata. Tanara a fost gasita sambata dimineata si dusa de la spital, insa a murit, in ciuda eforturilor medicilor de a o salva. Desi intial se credea ca a fost abuzata sexual, ipoteza violului a fost infirmata, a precizat Badeanu.

In urma necropsiei s-a stabilit ca moartea fetei a fost violenta, determinata de un politraumatism cranio-facialo-cervical, cu multiple contuzii, hematoame toracico-abdominale si hemotorax si de hipotermie produsa de imposibilitatea victimei de a se deplasa.

Adolescentul de 16 ani a fost retinut pentru 24 de ore de Parchetul Tribunalului Neamt, sub acuzatia de omor calificat, urmand sa fie prezentat, duminica, instantei cu propunere de arestare preventiva.

155 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger