AcasăNewsADMITERE Școala de Poliție 2023. Dezastru la Câmpina. Sute de locuri, rămase...

ADMITERE Școala de Poliție 2023. Dezastru la Câmpina. Sute de locuri, rămase neocupate

scoala de politieADMITERE Școala de Poliție 2023. Dezastru la Câmpina. Sute de locuri, rămase neocupate

Sute de locuri au rămas neocupate după examenul de admitere în Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” de la Câmpina. Este o record negativ unic în istorie, în condițiile în care în anii anteriori concurența era similară cu cea de la facultățile de Medicină.

Ministerul de Interne a scos la concurs, pentru sesiunea de admitere din mai 2023, 1340 de locuri. Inițial s-au înscris puțin peste 1.800 de candidați, dar, după probele eliminatorii (medical, psihologic și evaluarea performanțelor fizice) au rămas în concurs 1002 candidați.

Record negativ pentru Școala de Poliție

Niciodată în istoria școlii de poliție de la Câmpina nu s-a întâmplat ca, după probele sportive, să rămână în competiție un număr mai mic de candidați decât locurile disponibile.

La examenul scris s-au prezentat 987 de candidați și doar 791 au fost declarați admiși, restul nereușind să punctajul minim necesar.Cea mai mare medie de admitere în această sesiune de examinare a fost obținută de un candidat din Suceava, 9.20, și a fost singura notă peste 9.

Iar ultima medie cu care s-a intrat a fost 5.10 obținută de un candidat din Vâlcea. Media s-a calculat între nota obținută la proba sportivă și nota de la examenul scris.În anii anteriori, ultima medie de admitere în școlile postliceale ale MAI era 6.50 și chiar 7.50, mulți dintre candidați fiind notați cu punctaj maxim sau peste 9.

author avatar
Andreea Vlad
1.669 afisari

3 COMENTARII

  1. Nu se mai iese la pensie la 45 de ani, nu se mai imbulzesc profitorii. Nu va convine pensia la varsta de 65 de ani, ca voi erati speciali.

  2. Pai stiti de ce?S-au hotarat sa mearga in fabrici si pe ogoare pentru a fi folositori tarii.Ha,ha,ha ,le-a mirosit a razboi smecherilor ,le e frica sa isi puna pelea la bataie.

  3. Pentru ce atátia militeni?
    Ca sa schilodeasca din nou biata lume la urmatoarea plandemie?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger