AcasăNewsAdmitere liceu 2012: Cele mai bune licee din Bucuresti si din tara,...

Admitere liceu 2012: Cele mai bune licee din Bucuresti si din tara, conform edu.ro

(foto: calificativ.ro)

Elevii claselor a VIII-a din intreaga tara au aflat, vineri, primele rezultate ale EVALUARII NATIONALE 2012. Notele au fost afisate in cadrul unitatilor de invatamant unde copiii au sustinut probele. Odata aflate rezultatele la Evaluarea Nationala, elevii se pregatesc sa-si completeze optiunile pentru inscrierea la liceu.

(foto: calificativ.ro)

In cazul in care nu au fost multumiti de notele obtinute la EVALUAREA NATIONALA 2012, vineri, 29 iunie, absolventii claselor a VIII-a au putut depune contestatii. Acestea vor fi solutionate intre 30 iunie si 1 iulie, urmand ca rezultatele finale la EVALUAREA 2012, dupa contestatii, sa fie afisate pe 2 iulie.

Rezultate Evaluarea Nationala 2012 – listele pentru toate judetele ora 13.00- conform edu.ro

Intre timp, elevii care nu au depus contestatii, isi stabilesc optiunile si verifica ultimele medii de intrare la liceul la care isi doresc sa invete in urmatorii patru ani. In sprijinul lor, Ministerul Educatiei, pe site-ul edu.ro, a publicat harta celor mai bune licee din Bucuresti si din tara, in functie de care, stiindu-si media, elevii isi vor putea completa optiunile pe fisele de inscriere, in cadrul ADMITERII in LICEU 2012.

2.303 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger