AcasăNewsADMITERE LICEU 2012, a doua repartizare computerizata - Toti candidatii au fost...

ADMITERE LICEU 2012, a doua repartizare computerizata – Toti candidatii au fost admisi (edu.ro)

(foto: observatordebacau.ro_

ADMITERE 2012 -Toti candidatii inscrisi la cea de-a doua repartizare computerizata, de luni, 23 iulie, au fost admisi la liceu.

(foto: observatordebacau.ro_

Vesti bune pentru elevii care aveau emotii inainte de cea de-a doua repartizare computerizata, ce a avut loc pe 23 iulie. Potrivit unui comunicat al Ministerului Educatiei, toti cei 382 de candidati inscrisi la aceasta etapa au fost repartizati „in proportie de 100 %”. Dintre acestia, 377 candidati au fost admisi la prima optiune exprimata.

In cadrul repartizarii computerizate de luni, 23 iulie, s-au inscris fie elevii nerepartizati in prima etapa ce a avut loc pe 13 iulie, fie cei care nu au participat la aceasta faza. Ultima repartizare a absolventilor claselor a VIII-a, care nu au participat sau nu au fost repartizati in etapele precedente, nu s-au inscris in perioada prevazuta de metodologie sau care si-au incheiat situatia scolara ulterior etapelor anterioare  va avea loc in intervalul 6-7 septembrie.

REZULTATELE celei de-a doua etape a REAPARTIZARII COMPUTERIZATE 2012 (edu.ro)

author avatar
Cristina Stefan
471 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger