AcasăNewsADMITERE LICEU 2012: A doua REPARTIZARE COMPUTERIZATA - 23 iulie (edu.ro) ...

ADMITERE LICEU 2012: A doua REPARTIZARE COMPUTERIZATA – 23 iulie (edu.ro)

(foto: ronduldesibiu.ro)

Cea de-a doua repartizare computerizata pentru absolventii claselor a VIII-a are loc luni, 23 iulie. Asa ca elevii care nu au

(foto: ronduldesibiu.ro)

Elevii care nu au participat la prima repartizare computerizata pentru admiterea la licee sau cei care nu au fost distribuiti la niciun liceu intra, pe 23 iulie, in cea de-a doua etapa a repartizarii computerizate 2012.

Conform metodologiei in vigoare cu privire repartiazrea in licee, in anul 2012, inscrierea in clasa a IX-a, la invatamantul de zi, a absolventilor de gimnaziu (exceptand candidatii la licee/ clase pentru care se sustin probe de aptitudini, a celor care solicita inscrierea in invatamantul special si a celor care candideaza pe locurile speciale pentru romi) se face prin repartizare computerizata.

Repartizarea se face in ordinea descrescatoare a mediilor de admitere si tinandu-se cont de optiunea elevului cu privire la filiera, profilul, specializarea sau domeniul respectiv. De asemenea, conform edu.ro, aceasta repartizare se face in limita locurilor aprobate, prin planul de scolarizare, pentru unitatile scolare finantate de la bugetul de stat.

Prima etapa repartizarii computerizate din 2012 a avut loc pe 13 iulie. Ulterior, listele cu absolventii repartizati si cu locurile neocupate in unitatile de invatamant liceal de stat din judete si din municipiul Bucuresti au fost afisate si in unitatile de invatamant gimnazial ( pana pe 15 iulie), respectiv in fiecare unitate de invatamant liceal (pana pe 16  iulie).

666 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger