AcasăNewsADMITERE FACULTATE 2014: Saptamana portilor deschise la ASE!

ADMITERE FACULTATE 2014: Saptamana portilor deschise la ASE!

Academia de Studii Economice organizeaza, in perioada 7-11 aprilie, „Saptamana Portilor Deschise”. Universitatea invita elevii claselor a XII-a sa cunoasca in detaliu oferta educationala de admitere la facultate in 2014.

ADMITERE FACULTATE 2014. Peste 1.000 de elevi din 30 de colegii si licee din Bucuresti si din tara si-au anuntat deja prezenta la „Saptamana Portilor Deschise” de la ASE, pentru a afla raspunsuri la cat mai multe intrebari legat de ce inseamna sa fii student la aceasta universitate. Celor interesati li se vor oferi servicii de consiliere in cariera.

Pentru doritori, ASE organizeaza zilnic, in perioada 7-11 aprilie, la orele 10.00 si 12.00, tururi de vizitare a universitatii, care include o serie de puncte de interes din cadrul cladirilor ASE: sali de lectura, sport, amfiteatre, complexul studentesc Moxa, cantina, precum si alte facilitati oferite studentilor. Elevii se vor putea intalni cu reprezentanti ai conducerii ASE, cadre didactice si studenti si vor putea asista la o serie de cursuri interactive.

In acest an, ASE pune la dispozitie mai mult de 5.000 de locuri pentru admitere, dintre care peste 3.000 la buget, peste 5.000 de locuri in camine, peste 400 de burse Erasmus si alte mobilitati studentesti. Cele 11 facultati ale ASE ofera programe de studii in limbile romana, engleza, franceza si germana.

Foto: scoalaedu.ro

author avatar
Alina Costache
300 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger