AcasăNewsAdmitere facultate 2012: O tanara a lesinat in timp ce statea la...

Admitere facultate 2012: O tanara a lesinat in timp ce statea la coada la ASE

(foto: rtv)

Sute de tineri au luat cu asalt Academia de Stiinte Economice pentru a-si depune dosarele de inscriere la facultate. In imbulzeala creata o tanara a lesinat in timpul in care astepta la coada creata in apropierea institutiei.

(foto: rtv)

Academia de Stiinte Economice (ASE) din Bucuresti a fost luata cu asalt, marti  de sute de tineri dornici sa-si depuna dosarele de inscriere la facultate. Din cauza timpul mare de asteptare o tanara ce se afla la coada a lesinat, fiind ajutata sa isi revina de catre persoanele aflate in preajma ei, a anuntat rtv.net.

Acesta este al doilea an in care la ASE au loc inscrieri doar pe baza notelor de la Bacalaureat, tinerii imbulzindu-se in speranta ca vor fi admisi pe unul dintre cele 2.700 de locuri, din cadrul celor 11 facultati ale institutiei.

Inscrierile la ASE au debutat luni, prin depunea dosarelor absolventilor de liceu care doresc sa participe la cursurile la distanta ale facultatii. Ulterior marti s-au startul si inscrierilor la cursurile de zi, doritorii avand cinci ore la dispozitie, intre orele 9.00 – 14.00, pentru a-si depune dosarele. Programul de inscrieri va continua pana pe 20 iulie, in cazul celor de la invatamant fara frecventa, si 21 iulie, pentru cei la zi.

author avatar
Ionut Zgimbau
956 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger