AcasăNewsAdmitere 2012: Universitatile bucurestene au afisat listele cu elevii admisi. Te numeri...

Admitere 2012: Universitatile bucurestene au afisat listele cu elevii admisi. Te numeri printre ei?

Mai multe universitati din Bucuresti au afisat listele cu elevii care au fost declarati admisi in cadrul sesiunii de vara. Intra pe site si afla daca te numeri printre ei!

Listele cu elevii declarati admisi in cadrul sesiunii de vara a admiterii la facultate au inceput sa fie afisate de catre universitatile din Bucuresti.

Astfel, elevii de liceu care fie s-au inscris pe baza dosarelor, fie in urma unor examene, pot afla daca au fost declarati admisi pe unul dintre sutele de locuri pe care le-au pus la dispozitie universitatile.

Una dintre institutiile de invatamant care au afisat rezultate este Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, notele fiind afisate atat pe listele din cadrul institutiei, cat si pe site-ul oficial al FILS.

In aceeasi situatie se afla si Universitatea Romano – Americana, care publica  listele cu elevii admisi la avizierele din cadrul facultatii, cat si pe site-ul institutiei de invatamant.

Totodata Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a afisat listele cu elevii care au fost admisi pe unul dintre locurile puse la dispozitie de catre institutie.  Pentru a afla daca au fost declarati admisi ori respinsi elevii pot fie sa se deplaseze la sediul institutiei, fie sa intre pe site-ul pus la dispozitie de catre FPSE.

Si elevii care s-au inscris la Universitatea Politehnica Bucuresti pot afla in ce situatie se afla in urma inscrierii la facultate, acestia urmand sa isi afla statusul prin verificarea documentelor de pe site-ul UPB. Procedeul este simplu, elevii trebuind doar sa introduca CNP-ul propriu ca astfel sa fie afisata lista.

Pe lista institutiilor care au afisat, miercuri, rezultatele, se numara si  Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti, elevii urmand sa afle daca au fost declarati admisi fie de pe listele din cadrul universitatii, fie de pe internet, de pe site-ul UTCB.

In cazul unora dintre universitati, elevii sunt nevoiti sa mai astepte pana la afisarea rezultatelor, acestea incepand sa fie afisate de pe data de 26 iulie.

In acesta situatie se afla elevii care s-au inscris la Academia de Stiinte Economice din Bucuresti, listele urmand sa fie publicate fie le avizierele din sediul institutiei, fie pe site-ul ASE.ro.

Si Facultatea de Stiinte Aplicate a Universitatii Politehnica din Bucuresti va afisa, incepand de joi, rezultatele de la admitere, sesiunea iulie 2012. Astfel, pentru a afla daca sunt admisi ori respinsi, ei trebuie sa se deplaseze la sediul institutiei, fie sa intre pe site-ul FSAP. In cazul celorlalte specializari ale Universitatii listele cu absolventii de liceu admisi au fost afisate, insa tabelele sunt provizorii.

Incepand cu data de 26 iulie vor afla daca sunt admisi ori respinsi si elevii care s-au inscris la Universitatea Nationala de Aparare „Carol I”. Pentru aflarea informatiilor privind situatia lor matricola, elevii vor trebui fie sa mearga la sediul institutiei si sa consulte tabelele care vor fi afisate acolo, fie sa verifice listele publicate pe site-ul UNAP.ro.

author avatar
Ionut Zgimbau
3.446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger