AcasăNewsAdmitere 2012: Universitatea Bucuresti a afisat rezultatele. Afla daca ai fost admis!

Admitere 2012: Universitatea Bucuresti a afisat rezultatele. Afla daca ai fost admis!

(foto: ziare-pe-net)

Absolventii de liceu care s-au inscris la facultatile din cadrul Universitatii Bucuresti pot afla, miercuri, daca au fost declarati admisi pe unul dintre sutele de locuri puse la dispozitie de catre universitatea de invatamant.

 

(foto: ziare-pe-net)

Elevii de liceu care, incepand cu data de 18 iulie, au dat sustinut examenele din cadrul admiterii pentru unul dintre sutele de locuri puse la dispozitie de catre Universitatea Bucuresti, pot afla, in sfarsit notele pe care le-au optinut. Implicit acestia vor descoperi si daca au fost declarati admisi pe unul dintre locurile din cadrul institutiei de invatatamant, ori vor fi nevoiti sa revina in sesiunea de toamna.

Astfel, indiferent daca este vorba despre unul dintre locurile la chimie, fizica, drept, geografie, sau alta specializare din cadrul Universitatii, elevii care au sustinut examenele de admitere isi pot afla notele fie de pe listele afisate in cadrul facultatitilor, fie de pe pagina de internet a institutiei, creata special pentru acest moment important din viata unui tanar.

In cazul in care unii elevi nu au fost declarati admisi, aceastia mai au o sansa in toamna, Universitatea Bucuresti urmand sa organizeze, in perioada 3 – 10 septembrie, o noua sesiune de inscrieri. Ulterior, in perioada 12 – 18 septembrie vor avea loc examenele de admitere, urmand ca rezultatele sa fie afisate pe data de 21 septembrie.

author avatar
Ionut Zgimbau
2.341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger