AcasăNewsAdmitere 2012, Universitatatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila". AFLA cand sunt...

Admitere 2012, Universitatatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila”. AFLA cand sunt afisate rezultatele!

(foto: calificativ.ro)

Examenele de admitere pentru toate facultatile din cadrul Universitatii de Medicina și Farmacie (UMF) „Carol Davila” din Bucuresti au loc miercuri, 25 iulie. Lucrarile candidatilor sunt corectate in sala de concurs, in prezenta candidatilor, carora li se comunica punctajul transformat in nota.

(foto: calificativ.ro)

Examenele din cadrul Admiterii in anul universitar 2012 – 2013, la Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti, pentru toate facultatile -Medicina, Medicina Dentara, Farmacie si Facultatea de Moase si Asistenta Medicala (FAMM) au loc miercuri, 25 iulie. Probele scrise incep la ora 9.00, potrivit umf.ro.

Candidatii au intrat in sali la ora 8.00, urmând ca la ora 9.00 sa inceapa examenul, in functie de facultatatea la care s-au inscris la Universitatea de Medicina și Farmacie „Carol Davila”. Durata probei scrise va fi de 2 ore si jumatate in cazul specializarilor Medicina, Medicina Dentara si Farmacie, 2 ore pentru admiterea la specializarile Asistenta Medicala generala si Moase si, respectiv 1 ora si jumatate pentru celelalte specializari ale F.M.A.M.

Potrivit sursei citate, corectarea tezelor se va face in sala de concurs, in prezenta candidatilor, carora li se va comunica punctajul, sub semnatura. Fiecare raspuns corect la intrebare este notat cu 1 punct, iar la final punctajul obtinut de candidat este transformat in nota. Ulterior, toate grilele de concurs vor fi reverificate prin scanare pe calculator.

De asemenea, candidatii la UMF „Carol Davila” sunt informati ca rezultatele finale si lista candidatilor admisi vor fi afisate la avizierele facultatilor in cel mult 48 de ore de la terminarea probelor. Candidatii declarati admisi sunt cei care obtin cel putin nota cinci. La F.M.A.M. declararea candidatilor admisi va fi in functie de punctajul obtinut si ordinea optiunilor pentru specializarile oferite, formulate in scris de candidati.

24.630 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger