AcasăNewsAdministratorii de drumuri din patru judete, amendati de politisti

Administratorii de drumuri din patru judete, amendati de politisti

De la finele saptamanii trecute incepand, de cand a nins in mai multe zone ale tarii, oamenii legii au iesit pe teren, pentru a se asigura ca nu sunt persoane in pericol -inzapezite sau in masini blocate in nameti, dar si pentru a verifica in ce masura se desfasoara activitatile de deszapezire.

Si nu au fost putine cazurile in care au dat amenzi – atat soferilor, cat si administartorilor de drumuri, acestia din urma fiind sanctionati pentru ca nu au gestionat cum trebuie operatiunea de indepartare a zapezii de pe suprafata carosabila. Din cate anunta, miercuri, IGPR, in ultimele 24 de ore au fost date zece amenzi – in valoare de aproape 15.400 de lei- unor administratori de drumuri din judetele Buzau, Constanta, Tulcea si Galati, „pentru neintretinerea carosabilului”, in timp ce, in acelasi interval, 16 conducatori auto au aflat ca sunt sanctionati pentru diverse abateri de la regimul de circulatie in conditii de iarna.

In acest sens, e importan de amintit si faptul ca, la aceasta ora cel putin, nu sunt drumuri nationale sau autostrazi pe care sa nu se circule, din cauza conditiilor specifice sezonului de iarna.

Si pentru ca aminteam de faptul ca oamenii legii au facut eforturi pentru a se asigura ca nu sunt oameni in pericol, avand in vedere ca, in ultimele zile iarna a pus serios stapanire pe Romania, in ultima zi au fost ridicate de pe strazi nu mai putin de 15 persoane fara casa, pentru adapostirea carora au fost gasite solutii temporare.

sursa foto: Facebook/Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger