AcasăNewsAdjunctul Penitenciarului Codlea si trei ofiteri, retinuti

Adjunctul Penitenciarului Codlea si trei ofiteri, retinuti

(foto: gherlainfo.ro)

Adjunctul Penitenciarului Codlea si trei ofiteri ai inchisorii au fost retinuti de procurorii Parchetului Curtii de Apel Brasov, in urma unor controale privind atributiile de serviciu. Cei patru vor fi prezentati joi instantei cu propunere de arestare preventiva.

(foto: gherlainfo.ro)

Adjunctul Penitenciarului Codlea si trei ofiteri ai inchisorii au fost retinuti pe baza de ordonanta de retinere in cursul zilei de miercuri, fiind dusi in arestul Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ), a precizat astazi purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, comisar sef Liviu Naghi.

Procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Brasov au facut controale la Penitenciarul Codlea, miercuri si in cursul saptamanii trecute, in cazul a cinci ofiteri si a unui agent din cadrul institutiei, insa doar patru dintre acestia, printre care si adjunctul comandantului sef, au fost retinuti, conform Mediafax. „Ieri (miercuri, n.r.) si in cursul saptamanii trecute au fost niste controale la noi, in sensul ca procurori de la Parchetul Curtii de Apel au solicitat mai multe documente interne, cum ar fi cele privind fisa postului si atributiile unor angajati, in cazul a cinci ofiteri si un agent. Ce anume au constatat nu stiu sa va spun”, a declarat purtatorul de cuvant al Penitenciarului Codlea, Dan Rusu.

Procurorii au cerut instantei arestarea preventiva a celor patru ofiteri de la Penitenciarul Codlea, propunerea urmand sa fie judecata joi.

784 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger