AcasăNewsADIO, Facebook și Instagram? Măsura pe care o pregăteşte compania Meta ar...

ADIO, Facebook și Instagram? Măsura pe care o pregăteşte compania Meta ar putea îndepărta mulţi „useri”

Internauţii care s-au obişnuit să petreacă mult timp pe Facebook şi Instragam primesc o veste proastă de la compania Meta, cea care deţine cele două platforme de socializare.

Meta, compania-mamă a Facebook, ia în considerare versiuni plătite ale Facebook și Instagram care nu ar avea publicitate pentru utilizatorii din Europa.

Fără reclame, la abonamentul plătit

Te-ai săturat de reclamele de pe Instagram și Facebook? Meta s-ar putea să le elimine, dacă plătești pentru asta.

Potrivit unui raport făcut public astăzi, de renumita publicație New York Times, Meta ia în considerare versiuni plătite ale platformelor sale de socializare din Uniunea Europeană, versiuni care ar fi lipsite de reclame.

Momentan nu există un calendar imediat pentru plan și nu este clar cât ar costa versiunea plătită a Facebook și Instagram.

Vor rămâne şi versiuni gratuite

De asemenea, Meta va continua să ofere versiuni gratuite ale Facebook și Instagram cu reclame în Uniunea Europeană. Nu este clar cât ar costa versiunile cu plată ale aplicațiilor sau când le-ar putea lansa compania.

Specialiștii sunt de părere însă că nu este deloc surprinzător că Meta ar lua în considerare o astfel de mișcare.

La urma urmei, activarea unei experiențe fără reclame în aplicațiile sale ar putea permite companiei să evite preocupările legate de confidențialitate și alte reguli din partea autorităților de reglementare din UE.

Reamintm că, în luna mai a acestui an, Meta a fost amendată cu 1,2 miliarde de euro pentru încălcarea GDPR, atunci când Facebook a transferat datele utilizatorilor din Europa în SUA. În iulie, UE a interzis companiei Meta să combine datele utilizatorilor pe Facebook, Instagram și WhatsApp.

author avatar
Andrei Ștefan
859 afisari

6 COMENTARII

  1. Sunt 8 luni de cand am renuntat la facebook si asta din cauza ca Facebook nu suporta adevarul si, mai ales, nu suporta sa pui dovezi care atesta ca ceea ce postezi este adevarat.
    Amenintarile cu moartea, conturile si paginile porno, publicitatea la droguri, unele de mare risc, incitarea la violenta, pedofilia, etc. nu deranjeaza facebook-ul.
    Insa, adevarul, deranjeaza total.

    • Am scris pe Instagram la niste imagini cu ecoteroristi din aia care ocupa strazile si striga jos petrolul, ca astia ar trebui castrati si alungati in desertul Sahara, ca acolo nu au nevoie de pertrol. Mi-au dat avertizare cei de la Istagram pentru incitare la violenta si ura de rasa. In secunda doi am desfiintat contul de instagram si am dezinstalat aplicatia, dava-n poola mea de labagii cu fite care va f00teti in cuur.

    • Matematicianul Theodore John Kaczynski a renuntat in 1978 la prodigioasa sa cariera academica de la Universitatea Berkeley pentru a trage un semnal de alarma care sa fie auzit de intreaga Omenire. El s-a retras in statul American Montana pentru a locui in mijlocul naturii intr-o cabana din lemn unde a redactat monumentalul sau Manifesto intitulat „The Industrial Society and Its Future”. Manifestul a fost publicat printr-o decizie a Guvernului SUA in Septembrie 1996 in cotidienele de mare tiraj „New York Times” si „Washington Post”. Manifestul a ocupat 8 pagini de ziar si se compune din 232 de paragrafe care se pot organiza in 25 de capitole. Simpla lecturare a acestor 25 de titluri ne da o imagine de ansamblu a gindirii analitice si sintetice a acestui mare vizionar si Martir pentru Umanitate care a fost contemporanul nostru pina la 10 Iunie 2023.

      Societatea Industriala si Viitorul Acesteia
      1.Introducere 2.Psihologia Stingii Contemporane 3.Sentimentul Inferioritatii 4.Suprasocializarea 5.Mecanismul Puterii sau al Manifestarii Eu-lui 6.Activitatile Surogat 7.Autonomia Individuala 8.Originea Problemelor Sociale 9.Prabusirea Mecanismului de Manifestare al Eu-lui in Societatea Moderna 10.Cum se Adapteaza unii Oameni 11.Motivatia Savantilor si Specialistilor 12.Principii de Evolutie Istorica 13.Imposibilitatea Reformarii Societatii Tehnico-Industriale 14.Inevitabilitaea Disparitiei Libertatii Individuale in Societatea Industriala 15.Beneficiile Tehnologiei nu Pot Fi Separate de Pagubele pe care Aceasta le Produce 16.Tehnologia, ca Forta Sociala, Este Superioara Dorintei de Libertate 17.Chiar si Cele mai Simple Probleme Sociale Sint Insolubile 18.Revolutia Este Preferabila Reformei 19.Controlul Comportamentului Uman 20.Specia Umana Este la Rascruce de Drumuri 21.Suferinta Omului 22.Viitorul 23.Strategia 24.Pericolul Reprezentat de Stinga Contemporana 25.Ultimul Cuvint

    • Plebea , din nefericire a fost este si va ramane dobitoaca. Meta este efectul nu cauza. Si dc nu e meta e tv si dc nu e tv e radio si dc nu e radio e ziarul si dc nu e ziarul e barfa. Prostia ramane.

  2. Eu am fost în prima generație care s-a înscris pe Facebook în 2004, în perioada în care doar studenții de la anumite facultăți puteau să se înscrie. Odată ce au început să-l deschidă tuturor, inclusiv minorilor, atractivitatea de a face parte dintr-un grup exclusiv a dispărut. Nu am mai folosit aplicația decât pentru a accepta cereri de prietenie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger