AcasăNewsAdina Samson: “Nichita a vrut sa ma violeze in Primarie”

Adina Samson: “Nichita a vrut sa ma violeze in Primarie”

Adina Samson, fosta iubita a primarului suspendat al Iasiului Gheorghe Nichita, revine in atentia publica si lanseaza acuzatii extrem de grave impotriva edilului. Audiata timp de cinci ore la DNA, blonda a povestit amanunte picante despre Nichita, acuzandu-l pe acesta de agresiuni fizice si psihice, dar chiar ca ar fi incercat sa o violeze in sediul Primariei Iasi.

Adina Samson il acuza pe Gheorghe Nichita de agresiuni fizice si psihice

Angajata Primariei povesteste in plangere imprejurarile in care a ajuns sa aiba o relatie intima cu Nichita, sustinand ca acesta s-ar fi folosit de “ascendenta sa profesionala, pe linie ierarhica”.

Primarul cu “apucaturi animalice”

Gheorghe Nichita

In acelasi document, Samson mai scrie ca a fost amenintata si lovita de Nichita, relatand si o serie de astfel de episoade, pe care sustine ca le are inregistrate. “Te distrug si acesta va fi unicul meu scop in viata pana ce moartea ne va desparti” sau “te fac bucatele” sunt cateva dintre amenintarile pe care Nichita le-ar fi proferat la adresa Adinei Samson. Fosta amanta a mai povestit si despre o presupusa tentativa de viol, de pe 9 octombrie 2014, atunci cand primarul i-ar fi spus “ca are trasaturi animalice”. ”In 9 octombrie 2014, aflandu-ma in biroul sau din Palatul Roznovanu (n.r. – unde se afla sediul Primariei Iasi), Gheorghe Nichita a vrut sa ma violeze, insa eu am refuzat si m-am smuls din bratele sale, acesta reprosandu-mi: «Nu ma repezi, hai, da-mi cu ceva in cap», apoi continuand «am apucaturi animalice, tot ce faci tu e rau»“, a precizat Adina Samson in plangere.

Inregistrari audio cu “vitejiile” lui Nichita

Adina Samson precizeaza in plangere ca initial a respins avansurile primarului, intrucat stia ca acesta este casatorit si pentru ca intre ea si el este o diferenta mare de varsta, insa in cele din urma a cedat sperand ca astfel presiunile asupra ei vor inceta. ”Folosindu-se de ascendenta sa profesionala pe linie ierarhica asupra mea, primarul municipiului Iasi, Gheorghe Nichita, a demarat o ampla actiune de incercare de seducere a subsemnatei, in scopul determinarii mele sa initiez o relatie amoroasa cu el. (…) Din acel moment viata mea a devenit un calvar greu de suportat, Gheorghe Nichita avand un comportament extrem de agresiv la nivel fizic si verbal“, se arata in plangerea penala depusa la DNA. Adina Samson a atasat la plangerea penala mai multe intregistrari audio. In replica, Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii lui Gheorghe Nichita, a declarat presei ca plangerile fostei iubite a primarului par a se suprapune cu termenele pe care acesta le are in instanta. ”Constatam cu regret ca de fiecare data cand domnul Nichita are termene la DNA, probabil doamna Samson, probabil avocatul acesteia ies cu stiri despre evolutia acestui dosar. Regretul este cu atat mai mare cu cat aceasta plangere a fost depusa acum trei saptamani. Daca doamna Samson avea de facut plangeri, trebuia sa le faca pe toate odata, iar faptul ca inca le mai face este o dovada de disperare“, a precizat el.

 

author avatar
Andrei Coman
2.070 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger