AcasăNewsAdevarul, preluat de controversatul om de afaceri Cristi Burci

Adevarul, preluat de controversatul om de afaceri Cristi Burci

(foto: paginademedia.ro)

Adevarul Holding, grup de presa din care fac parte ziarele Adevarul si Click, detinute pana acum de Dinu Patriciu, a fost preluat de Cristi Burci, controversat om de afaceri.

(foto: paginademedia.ro)

In urma a aproape 20 de ore de negocieri Adevarul Holdong, grupul din care fac parte cotidianele Adevarul si Click, detinute pana acum de  Dinu Patriciu, a fost preluat de catre controversatul om de afaceri Cristi Burci, un apropiat al lui Miron Mitrea, social democrat care, in legislatura 2000-2004, a fost ministru al transporturilor, in guvernul condus de Adrian Nastase.

„Acum avem un Head of  Terms, iar documentele finale ale tranzactiei se vor face in urmatoarele zece zile. Sunt trei momente importante: momentul de azi, cel de peste zece zile si cel in care vom fi aprobati de Consiliul Concurentei”, a declarat Cristi Burci, conform paginademedia.ro.

Totodata, potrivit lui Cristi Burci, negocierile pentru preluarea Adevarul Holding au inceput saptamana trecuta, dar cele mai intense discutii au fost purtate marti, intelegerea fiind incheiata in jurul orei 3.00 dimineata, dupa o runda maraton de negocieri.

Acesta nu a dorit sa dezvalui pretul platit pentru cumpararea grupului de presa nu a fost dezvalui, singurele precizari fiind referitoare la datoriile pe care Adevarul Holding le are, acestea urmand a fi platit „probabil, undeva intre 1 si 3 ani”.

Totodata, Cristi Burci nu a dorit sa faca referiri nici referitoare la o posibila preluare gratuita a grupului de presa Adevarul Holding, singura conditie impusa fiind stingerea datoriilor.

„Mai sunt multe lucruri deschise in aceasta tranzactie. Este un punct de suspans, nu pot spune nimic despre acest aspect. Orice ban care se va plati pana la finalizarea tranzactiei se va duce in costurile operationale, salarii, hartie etc.”, declarat Cristi Burci.

author avatar
National
900 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger