AcasăNewsAdevărul despre moartea lui Victor Socaciu. Ce l-ar fi răpus, cu adevărat,...

Adevărul despre moartea lui Victor Socaciu. Ce l-ar fi răpus, cu adevărat, pe artist

Victor-SocaciuAdevărul despre moartea lui Victor Socaciu. Ce l-ar fi răpus, cu adevărat, pe artist

Moartea lui Victor Socaciu pare a fi învăluită în mister. Oficial, artistul a decedat în urma suferinţei cauzate de diferite boli, dar apropiaţii dezvăluie că altfel au stat lucrurile.

Ei acuză că starea lui cântăreţului s-a înrăutățit după ce a făcut analize cu substanțe de contrast, dar și recuperare la camera hiperbară după COVID-19.

Ar fi murit după ce s-ar fi infectat cu o bacterie

Victor Socaciu ar fi fost răpus de o bacterie. Artistul ar fi fost victima unei infecții nosocomiale. Acesta a avut COVID, s-a vindecat. A avut mai apoi nevoie de o intervenție iar după această intervenție ar fi luat această bacterie, a făcut șoc septic și a murit.

Anunțul a fost făcut de soție, care le-a mulțumit totuși medicilor pentru efoertul depus în încercarea de a-i salva viața.

A avut multe momente în care și-a revenit. Spunea că vrea să asjungem la Bistrița pe 3 decembrie, că îl așteaptă acolo oamenii. Ar fi vrut să ajungă și pe 16 decembrie aici, în București”, a spus Brândușa Simion, soția acestuia.

Trupul lui Socaciu, depus la Sala Palatului

Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la Sala Palatului, astfel încât toţi cei care l-au îndrăgit pe celebrul artist folk să îi poată duce un ultim omagiu.

Sicriul lui artistului a fost purtat de mai mulţi bărbaţi şi depus în foaierul Sălii Palatului. Brândusa Simion, soția lui Victor Socaciu, dar şi copiii acestuia sunt la căpătâiul artistului. Miercuri, trupul cântăreţului de muzică folk va fi depus între orele 12.00-14.00, la Camera Deputaţilor, în foaierul din faţa intrării C1.

Știu că voia să fie înmormântat la Cornu, cu siguranță fiicele lui îi vor respecta dorința.

Mă așteptam să nu îi fie bine pentru că nu avea grijă de sănătatea lui, îl vedeam tot timpul la spectacole, deși el avea nevoie foarte mare de rapaus. Cumva, era normal, fiind căsătorit cu o impresară…”, a spus Marina Almășan, şi ea fostă soţie a lui Socaciu.

author avatar
Andrei Ștefan
851 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bai komunistule de Socaciu, multa sanatate, bai !! Ha ha ha 🙂 Vezi ca te-a rezolvat si pe tine ratatul ala de Gheorghitza Muitza, vezi acum si tu ce minuni stiintifico-fantastice poate face stiinta nazista a lui Arahat si a Rafiloiului, ai vazut ce rapid te-au expediat astia diect in Iad, bai fraiere !! Ha ha ha 🙂 Bai, voi stiti ca nici unul dintre maharii astia mari ce au aratat la tembelizor nu s-a intepat in cap pe bune, ci au bagat numai placebo in ei, din acelea cu seria 1 la sfarsit, cele cu seria 3 la sfarsit sunt pentru idiotii utili de tefelisti si de trotinetisti trotkisti ! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger