AcasăNewsAdelina Pestritu, intre Gogu’ si Shakira

Adelina Pestritu, intre Gogu’ si Shakira

O obişnuită a ziarelor de scandal, Adelina e deranjată când apare decent în presă

„S-a suit scroafa-n copac si s-a crezut regina”, cum bine spunea, in urma cu multi ani, raposatul Columbeanu senior referindu-se, intr-un context anume, la fosta lui nora, Monica Gabor. Ca omul a avut dreptate simtim si azi. Nu mai departe de alt personaj care ne priveste din copac, respectiv Adelina Pestritu.

O obişnuită<br >a ziarelor de<br >scandal<br >Adelina e<br >deranjată<br >când apare<br >decent în<br >presă

Fosta dansatoare de la Ibiza ne vantura sub nas o declaratie de razboi, socotind ca i-am incalcat dreptul la viata privata si am atentat grav la imaginea sa.

Declaratie de război Vă notific să mi spune ti cine mi a trimis florile

Obraznicie avocatiala

Acum, tineti-va bine! De ce credeti ca a ajuns sa se urzice domnisoara in cauza? Pentru ca „National” si-a permis sa publice, acum cateva zile, „un articol” in care vedeta a primit un buchet cu flori de la o persoana cunoscuta (ca doar nu si l-a cumparat singura!). Adica o chestie DECENTA! Un buchet de flori (fotografie postata pentru public de ea pe Facebook si Instagram)! Urmare a acestui demers, i-am fi alterat grav imaginea (asa se intampla cand uiti cine esti cu adevarat, incep sa te deranjeze lucrurile decente scrise despre tine).

Chiloti vs buchetul de flori

Si, ca sa pricepem ca ea nu glumeste, respectiva ne-a trimis o notificare artagoasa, prin intermediul unei case de avocatura, in care ne cere sa eliminam „articolul” de din ziarul “National”, sa uitam de ea forever si, atentie!, sa-i punem la dispozitie numele persoanei care i-a facut cadou frumoasele flori. E de noaptea mintii! Probabil asistam la o premiera. De fapt, la mai multe premiere. Dar sa le luam pe rand: 1. N-a fost vorba de un articol, ci despre o explicatie foto. Ca de aia se si numeste rubric „Poza zilei”. Un articol inseamna altceva. Deci, ca sa priceapa si Pestritu (care a cochetat degeaba, intr-o vreme, cu jurnalismul), dar si avocatii acesteia: se ia o poza, se aplica o explicatie, si asta e tot. Poate sa nu fie ceva bun, interesant, de valoare, dar asta e tot!  2. Nu e prima oara cand Adelina Pestritu apare la rubrica „Poza zilei”. E prima oara, insa, cand despre ea, care e tavalita non-stop prin ziare,  apare si o chestie total nevinovata. O fotografie cu ea in chiloti nu-i afecteaza imaginea, in schimb una cu un buchet de trandafiri alaturi, da? 3. E comic sa ceri ziarului, printr-o notificare, sa precizeze la cine a facut aluzie. Sac! Macar avocatii respectivei ar fi trebuit sa sesizeze absurdul situatiei. Si-i transmitem Adelinei, pe aceasta cale, ca faceam referire la unu’, Gogu, florar. Banuiala noastra asta a fost: ca el i-a trimis trandafirii. Cat priveste „eliminarea urgenta a articolului din ziarul National „, ne pare rau, nu se poate. Avem si alte treburi. Tocmai ne-a chemat Shakira la un interviu.

author avatar
Nicole Ionescu
2.713 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger