AcasăAdele vrea sa slabeasca pana la vara -VIDEO

Adele vrea sa slabeasca pana la vara -VIDEO

(foto: captura youtube)

Adele spunea zilele trecute ca nu tine sa aiba o silueta demna de un model de pe coperta unei reviste. Intre timp s-a razgandit si, motivand ca alege sa fie cat mai sanatoasa, se pune serios pe slabit.

(foto: captura youtube)

Cu doar cateva luni inainte de sosirea verii, femeile, ca sunt ele vedete sau nu, fac eforturi pentru a arata cat mai bine intr-o rochita lejera, sau, de ce nu, in costum de baie. Pentru multe dintre ele, asta inseamna sa mai piarda un kilogram, doua, trei. I se intampla si britanicei Adele, cantareata despre care in urma cu doar cateva saptamani celebrul designer Karl Lagerfeld si-a permis sa spuna ca e „cam grasuta”.

La momentul respectiv, Adele a dat de inteles ca nu e deranjata de concluziile lui Lagerfeld. Solista cu un numar tot mai mare de fani in lumea intreaga s-a multumit sa declare ca se simte bine in pielea ei si ca nu a visat niciodata sa aiba talie de viespe, sau, mai bine zis, de model de pe coperta unei reviste.

Intre timp, tanara in varsta de 23 de ani s-ar fi gandit mai bine si, potrivit unor surse, a ales sa slabeasca cateva kilograme pana la instalarea anotimpului cald. Daca tot a reusit sa se lase de fumat, interpreta piesei „Someone like you” ar vrea sa continue incercarea de a duce o viata cat mai sanatoasa, asa ca ar vrea sa faca exercitii si sa mai piarda din greutate. „Adele a descoperit ca are mult mai multa energie de cand a renuntat la fumat. Vrea sa fie cat mai sanatoasa (…) ar vrea sa incerce Pilates, dar pana de curand nu si-a gasit timp”, a povestit o sursa din apropierea cantaretei, potrivit Female First.

[youtube]jCya1yiFFP4[/youtube]

218 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger