AcasăNewsAdamescu si-a comandat Maybach poleit cu aur!

Adamescu si-a comandat Maybach poleit cu aur!

Dan Grigore Adamescu

Unul dintre cei mai bogati romani, Dan Grigore Adamescu, nu se uita la bani cand vine vorba de a-si satisface un moft. Aproape un milion de euro il costa ultimul hatar: limuzina personalizata, poleita cu aur.

Dan Grigore Adamescu

Cu o avere estimata, potrivit Forbes, la 1 miliard de euro, Dan Grigore Adamescu si-a permis sa piarda doua saptamani pentru a-si negocia extravaganta. Sursele „National” indica faptul ca, timp de 14 zile, afaceristul in varsta de 63 de ani a pus la punct, impreuna cu reprezentantii Mercedes-Benz, fiecare detaliu legat de noua sa bijuterie pe patru roti, o limuzina personalizata, poleita cu aur si impodobita cu cristale Swarovski.

Volan si schimbator de viteze poleite cu aur

Miliardarul Adamescu detine de cativa ani un Maybach 62, el intrand astfel intr-un grup select de proprietari ai acestei marci, alaturi de Gigi Becali, Ion Tiriac si/ sau Viorel Catarama. Acum, si-a comandat un Maybach 62 S, de culoare neagra, pret de pornire 470.000 de euro. Ulterior, ajutat de catre deviza firmei exportatoare („Nimic nu este imposibil”), Adamescu a pus la punct – cu largul concurs al manufacturierului german – designul excentricei masini. In primul rand, la interior, limuzina va fi poleita cu aur. Volanul va fi din cel mai pretios metal, intr-o combinatie cu piele de cea mai buna calitate. La fel, schimbatorul de viteze si bordul, precum si toate celelalte elemente de interior.

Pe praguri – numele miliardarului, scris cu cristale Swarovski

Pe praguri, acolo unde de regula troneaza inscriptionat logoul marcii, in loc de Maybach va sta scris – cu ajutorul cristalelor Swarovski – numele afaceristului. Din informatiile noastre, limuzina personalizata va fi livrata clientului in decurs de sase luni, acesta achitand deja un avans de 10 procente. Valoarea intregii afaceri ajunge la peste de 900.000 de euro.

[nggallery id=118]

Adamescu: afaceri in constructii, retail, asigurari, media si turism

Dan Grigore Adamescu are un veritabil garaj auto de lux: Maybach, Bentley, Rolls Royce, Porsche Carrera GT, Mercedes SLR. Cu o avere estimata la un miliard de euro, acesta deruleaza afaceri in constructii, retail, imobiliare, asigurari, media si turism. Detine Baumeister, Mega Construct, Flamingo, Unirea Shopping Center, City Business Center, Modern Business Center, actionar la Astra Asigurari, la Hotelul Rex din Mamaia, Intercontinental Bucuresti, proprietar al ziarului „Romania Libera” si, mai nou, al revistei „Academia Catavencu”. A trait multi ani in Germania, revenind in tara la opt ani dupa Revolutie. Are un fiu din prima casatorie, Alexander Adamescu (33 de ani), care conduce cele mai importante afaceri ale tatalui sau.

Sebastian Stan, Mihai Koblenko

 

author avatar
Sebastian Stan
2.346 afisari

3 COMENTARII

  1. Isi cumpara masina cu banii pe care ASTRA ASIGURARI uita sa ii plateasca clientilor asigurati.Fugiti de ASTRA si de manelistul Adamescu!I-ar sta bine cu dintii din fata imbracati in aur, ca sa se vada ca e „de firma”!

  2. Isi bate joc de saracia romanilor.Cum si-a facut averea?Isi plateste impozitul la Stat?Acestea sunt intrebarile la care ar trebui sa ne raspunda cei in drept,cei pe care-i platim pentru asa ceva.Toleranta lor fata de nesimtirea jefuitorilor ne-a adus aici unde suntem,adica o majoritate muritoare de foame si o minoritate „poleita cu aur”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger