AcasăAdam Sandler (nu) are cu ce se mandri: a primit 11 nominalizari...

Adam Sandler (nu) are cu ce se mandri: a primit 11 nominalizari la Zmeura de Aur! – VIDEO

Daca tot nu se afla in cursa pentru ravnitele premii Oscar, Adam Sandler nu lipseteste, in 2012, de pe lista nominalizarilor la Zmeura de Aur. Sandler – in calitate de actor, producator si regizor – a reusit chiar recordul de a primi 11 nominalizari la nedoritul trofeu acordat celor mai slabe pelicule, respectiv celor mai proaste performante actoricesti.

(foto: cinemagia.ro)

Actorul de comedie Adam Sandler, cunoscut publicului din filme ca „50 First Dates” sau „Big Daddy”, s-a ales la cea de-a 32-a editie a premiilor cu 11 nominalizari la Zmeura de Aur (Razzie Awards), trofeu pe care niciun nume de la Hollywood nu si-l doreste in palmares.

Unul dintre filmele pentru care starul in varsta de 45 de ani a intrat in vizorul fundatiei Zmeura de Aur, care acorda premiile cu acelasi nume, este „Jack and Jill/Jack si Jill”, in care Sandler joaca dublu rol – al fratilor gemeni Jack si Jill Sadelstein. Pelicula a fost nominalizata la categoriile „cel mai prost film”, „cel mai prost scenariu”, „cel mai prost actor” si „cea mai proasta actrita” (pentru rolul Jill Sadelstein-n.r), potrivit Contact Music.

[youtube]qHKTXrUnN58[/youtube]

Sandler se poate consola, daca se poate spune asa, ca si celebrul Al Pacino a fost nominalizat la Zmeura de Aur, pentru aparitia speciala din „Jack and Jill”.

Totodata, pelicula „Just Go With It”, cu Sandler in rol principal, a primit cinci nominalizari la Zmeura de Aur, in timp ce ‘Bucky Larson: Born to be a Star’, pentru care Adam Sandler semneaza scenariul, are sase nominalizari, printre care si cea pentru „cel mai prost film”.

[youtube]Jz5Ubqhru7g[/youtube]

Daca pana anul trecut, premiile Zmeura de Aur erau decernate cu o zi inaintea faimoaselor Oscaruri, din 2012 castigatorii Razzie Awards, alesi in urma voturilor a 600 de membri ai fundatiei cu acelasi nume, vor fi anuntati pe 1 aprilie.

334 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Donald Trump îşi împarte campania electorală pe criterii rasiale. Anunţ uluitor despre fotografia sa judiciară (VIDEO)

Donald Trump încearcă o răsturnare de situaţie. Vrea să-şi transforme dezavantajele în avantaje. Fostul preşedinte încearcă un tertiplu prin care fotografia sa judiciară să...

Ce salarii se dau la Lidl în 2024. Supermarketul caută angajaţi. Pachetul de bonusuri „rotunjeşte” leafa

Companiile de pe piaţa din retail, din România, se află mereu în căutare de noi angajaţi. Lidl caută oameni în permanenţă. Supermarketul se prezintă...