AcasăNewsAcuze grave! Dan Diaconescu: "Am fost santajat sa renunt la politica"

Acuze grave! Dan Diaconescu: „Am fost santajat sa renunt la politica”

Dan Diaconescu, presedintele PPDD, a facut cateva dezvaluiri socante in legatura cu dosarul in care a fost condamnat la inchisoare cu executare.

Politicianul, care va candida, in luna mai, atat la alegerile europarlamentare, cat si la cele partiale, a fost condamnat, in decembrie anul trecut, la trei ani de inchisoare, cu executare, pentru ca ar fi santajat un fost primar al unei comune din Arad. Decizia nu a fost una definitiva, fiind atacata, intre timp, cu recurs.

Cu ceva mai mult de o luna inainte de alegerile europarlamentare si cele partiale, Dan Diaconescu sustine ca a fost santajat, la randul lui, pentru a renunta la viata politica.

„Am fost santajat sa renunt la politica. Mi s-a propus sa ies din politica pentru a fi achitat. Cineva important mi s-a spus: iesi din politica, du-te unde vrei tu si esti achitat” a dezvaluit Dan Diaconescu, la Romania TV.

Liderul PPDD nu a vrut sa dezvaluie identitatea personajului care l-a santajat, dar sustine ca este vorba despre cineva foarte important, „un apropiat al judecatorului care m-a condamnat a transmis un mesaj: daca nu renunt la politica, asta va fi pedeapsa pentru mine. Este cineva care dispune in justitie dupa bunul plac”.

author avatar
Cristi Ionita
458 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger