AcasăNewsAcuzații șocante în cazul „chirurgului vedetelor”. E horror ce s-a găsit în...

Acuzații șocante în cazul „chirurgului vedetelor”. E horror ce s-a găsit în laptopul acestuia!

sursa foto: ct.politiaromana.ro

Sunt acuzații foarte grave ce planează în cazul unui medic estetician, ajuns să fie cunoscut și sub apelativul de „chirurgul vedetelor”. Și pe care zece femei îl acuză că le-ar fi mutilat în urma unor intervenții estetice.

Dacă în primă fază ar fi fost vorba de suspiciuni privind vătămarea corporală a zece femei, care ar fi vrut să-și facă unele îmbunătățiri la nivel corporal, apelând la intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, pe măsură ce s-au făcut cercetări au apărut noi acuzații grave la adresa bărbatului, medic de profesie.

Chirurgul estetician Samieh Hussein, cunoscut sub numele de „chirurgul vedetelor”, a fost acuzat de mutilarea a zece paciente care au căutat să-și îmbunătățească silueta, dar au suferit în schimb grave prejudicii medicale, potrivit stiripesurse.ro.

Cercetările în acest caz au început în ianuarie. După ce trei victime au făcut plângere. Așa a ajuns medicul sub supraveghere încă de atunci. În tot acest timp, anchetatorii au făcut cercetări și au adunat dovezi.

Ar fi întreținut relații sexuale cu soția în fața copilului

Iar pe măsură ce oamenii legii au făcut investigații, au apărut noi suspiciuni la adresa medicului estetician. E vorba despre acuzații șocante ce ies la iveală în acest caz. Astfel, bărbatul este vizat și de alte suspiciuni.

Mai exact, în cauză se fac acum verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului.

Și asta după ce s-a aflat că există suspiciuni că doctorul ar fi întreținut raporturi sexuale cu soția lui în fața copilului lor minor. S-ar fi făcut deja și percheziții informatice în acest caz. S-ar fi luat la puricat și un laptop al doctorului.

Iar, potrivit potrivit sursei citate, anchetatorii ar fi descoperit în calculatorul doctorului înregistrări video în care acesta întreținea relații sexuale cu soția în fața copilului.

Ce a anunțat IPJ Constanța

Marți, 12 martie, IPJ Constanța anunța că se fac percheziții într-un dosar de vătămare corporală din culpă și evaziune fiscală, cu un prejudiciu de aproape două milioane de euro.
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Serviciul Municipal de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au pus în aplicare 15 mandate de percheziție domiciliară în acest dosar. .

„Perchezițiile sunt efectuate în municipiul București, la locuințele a două persoane fizice, cercetate pentru comiterea faptelor și la sediile a două persoane juridice, care au ca obiect de activitate prestarea de servicii medicale.

Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că, în perioada august 2020 – ianuarie 2024, un bărbat ar fi efectuat intervenții chirurgicale estetice și reconstructive, în urma cărora ar fi rezultat vătămarea corporală a zece persoane.

Prejudiciul cauzat în dosar este de 1.978.000 de euro.

În urma extinderii cercetărilor, în cauză se efectuează verificări și cu privire la săvârșirea infracțiunilor de corupere sexuală și rele tratamente aplicate minorului”, se menționa în comunicatul IPJ Constanța.

author avatar
Andrei Coman
621 afisari

2 COMENTARII

  1. Cum dracu prostesc individe ăștia cu nume ciudate . Cat de tuta trebuie sa fii sa te operezi la unul pentru care limba romana în facultatea pe care o plătea, era o integrală triplă de la zero la infinit, iar la terminare cunoștea din dicționar doar cuvintele, medic băi. Zău, dacă le compătimesc. Eu știu ca chirurgia plastica e pe primul loc la alegere la rez și prind locuri doar cei primii la școală. Sa nu- mi ziceți ca ăștia care nu știu limba, au terminat primii.

  2. Samieh Husein asa a invatat in jungla in care au trait stramosii lui.Parintii si copiii multi dormind toti intr o camera.Daca a facut asa copilului lui, inchisoare cu multa executare .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger