AcasăNewsMembrii AUR, acuzați că au abuzat sexual o minoră. Ce a pățit...

Membrii AUR, acuzați că au abuzat sexual o minoră. Ce a pățit fata de 17 ani

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Un nou scandal cu tentă sexuală zguduie scena politică. Sunt acuzații grave, iar poliția a intrat pe fir și face cercetări. Totul, după ce o minoră a reclamat că ar fi fost abuzată sexual de către unii membri ai AUR.

O minoră în vârstă de 17 ani acuză că ar fi fost agresată sexual de membri ai AUR. S-ar fi întâmplat în stațiunea constănțeană Olimp, într-o cameră de hotel, unde se desfășura o tabără de vară a organizației de tineret a partidului AUR.

Polițiștii fac cercetări

„La data de 16.09.2023, polițistii din Ialomița au fost sesizati de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15.09.2023, a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în mun. Constanța, fiind cazați la un hotel.

În cursul nopții aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Aceasta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel”, potrivit unor surse judiciare. Poliția face cercetări în acest caz.

Potrivit unor surse, persoanele bănuite în acest caz ar fi doi bărbați, ambii în vârstă de 40 de ani, din județul Ialomița. Tot pe surse s-a mai aflat că, la sosirea la domiciliu, fata a acuzat dureri abdominale și sângerări vaginale, motiv pentru care s-a prezentat cu părinții la UPU. Ulterior, a fost sesizată poliția. Rămâne de văzut ce se va stabili în urma anchetei ce se desfășoară în acest caz.

author avatar
Andrei Coman