AcasăNewsMembrii AUR, acuzați că au abuzat sexual o minoră. Ce a pățit...

Membrii AUR, acuzați că au abuzat sexual o minoră. Ce a pățit fata de 17 ani

(sursa foto: Facebook/Politia Română)

Un nou scandal cu tentă sexuală zguduie scena politică. Sunt acuzații grave, iar poliția a intrat pe fir și face cercetări. Totul, după ce o minoră a reclamat că ar fi fost abuzată sexual de către unii membri ai AUR.

O minoră în vârstă de 17 ani acuză că ar fi fost agresată sexual de membri ai AUR. S-ar fi întâmplat în stațiunea constănțeană Olimp, într-o cameră de hotel, unde se desfășura o tabără de vară a organizației de tineret a partidului AUR.

Polițiștii fac cercetări

„La data de 16.09.2023, polițistii din Ialomița au fost sesizati de către o minoră, în vârstă de 17 ani, cu privire la faptul că în cursul zilei de 15.09.2023, a fost plecată cu o delegație compusă din membrii partidului AUR în mun. Constanța, fiind cazați la un hotel.

În cursul nopții aceasta a consumat băuturi alcoolice cu mai multe persoane din delegație, iar când s-a trezit a simțit dureri în zona inghinală, observând că prezintă urme de sânge.

Aceasta a declarat că nu-și amintește ce s-a întâmplat și nu dorește să dea relații cu privire la identitatea persoanelor cu care s-a aflat în camera de hotel”, potrivit unor surse judiciare. Poliția face cercetări în acest caz.

Potrivit unor surse, persoanele bănuite în acest caz ar fi doi bărbați, ambii în vârstă de 40 de ani, din județul Ialomița. Tot pe surse s-a mai aflat că, la sosirea la domiciliu, fata a acuzat dureri abdominale și sângerări vaginale, motiv pentru care s-a prezentat cu părinții la UPU. Ulterior, a fost sesizată poliția. Rămâne de văzut ce se va stabili în urma anchetei ce se desfășoară în acest caz.

author avatar
Andrei Coman
598 afisari

7 COMENTARII

  1. Fata a mers acolo în calitate de membru de partid sau ca damă de companie. Ce căuta ea acolo? S-ar putea ca cercetările să scoată la iveală niște surprize, ca variante putem specula: 1. a alunecat pe gheață/banană și căzut cu picioarele desfăcute; 2. a făcut un șpagat nereușit suferind ruperea membranei vaginale și leziuni inghinale. Dacă violul se confirmă în urma cercetărilor și analizelor medicale masculii aurii să intre la mititica, dar să aibă grijă acolo să nu scape săpunul pe jos.

  2. Ma, da pana la ce varsta te numesti in AUR ”tineret” ??? Ca fatuca la 17 ani s-a imbatat manga de n-a priceput nimic din ce s-a intamplat, (cred ca nu-i treaza nici acum), dar hăndrălăii ăia de 40 de ani tot ”tineret” or fi ??? Ati cam cusut-o cu ață de KK ca sa va iasă, ca doar, doar o sa-i agatati cumva pe auristi. cam măcăne, ftrate, cam măcăne….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger