AcasăNewsAcuzatii grave! Videanu: Ponta l-a determinat pe procurorul Panait sa se sinucida!

Acuzatii grave! Videanu: Ponta l-a determinat pe procurorul Panait sa se sinucida!

(foto: facebook)

Coordonatorul campaniei ARD, Adriean Videanu, a afirmat joi, intr-o conferinta de presa, ca Ponta este un om necinstit, care in 2002 si-a amenintat un coleg, pe procurorul Panait, determinandu-l astfel sa se sinucida.

(foto: facebook)

„Domnul Ponta este o rusine pentru toti procurorii din aceasta tara, pentru ca este un om necinstit, un om care si-a santajat un coleg al lui, si va aduc aminte de procurorul Panait. In anul 2002, cand Ponta avea calitatea de sef al Corpului de Control al Guvernului, s-a implicat în actiunea pe care o desfasura procurorul Panait si, prin amenintari, l-a determinat pe acesta sa se sinucida. Poate istoria viitoare va readuce in atentie acest caz destul de suspect”, a declarat Videanu.

Coordonatorul campaniei ARD a lansat aceste acuzatii dupa ce a fost intrebat in legatura cu declaratiile lui Victor Ponta (care a afirmat ca Videanu va fi anchetat de DNA pentru „capusarea” Oltchim). Politicianul a adaugat caVictor Ponta este „un om fara onoare, care minte tot timpul” si „un om care are constiinta incarcata”.

Cand a fost intrebat pe ce se bazeaza cand face acuzatiile, Videanu a spus: „Dovezile sunt in presa vremii. Citeam in ultimul timp pe internet. Aceste lucruri sunt absolut suspecte si eu cred ca ar trebui analizat mai atent ceea ce s-a intamplat cu acest tanar procuror in anul 2002. Am convingerea ca Ponta are constiinta incarcata”.

In data de 10 aprilie 2002, procurorul Cristian Panait, care avea varsta de 29 de ani, a cazut de la etajul doi al imobilului in care locuia, iar a doua zi a murit, la Spitalul De Urgenta Floreasca. In 12 aprilie 2002, procurorii instantei supreme avansau ipoteza sinuciderii procurorului Panait, precizand ca „decesul a survenit din cauza leziunilor grave suferite prin cadere de la inaltime, pe fondul unui episod suicidar”.

author avatar
Alina Costache
446 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger