AcasăNewsAcuzatii grave: Retinerea secretarului de stat, act nazist!

Acuzatii grave: Retinerea secretarului de stat, act nazist!

Colegii de partid au sarit in apararea lui Valentin Preda, secretatul de stat ridicat in aceasta dimineata de DNA.

Reprezentantii PSD Constanta protesteaza fara de masura DNA, considerand ca „retinerea abuziva a lui Valentin Preda din fata Ministerului Dezvoltarii aminteste de practicile politiei politice din Germania nazista sau din Rusia lui Stalin”, potrivit unui comunicat de presa.

Totodata, social-democratii constanteni cer DNA si oficialilor din Ministerul Justitiei si din Camera sa precizeze motivele pentru care a fost ridicat de pe strada secretarul de stat, vicepresedintele filialei constantene a social-democratilor. „PSD Constanta protesteaza ferm in fata unor astfel de practici abuzive si solicita un raspuns urgent din partea DNA, a Ministerului Justitiei, Comisiei Juridice a Parlamentului Romaniei, Comisiei de abuzuri din Parlamentului Romaniei, referitor la «motivatia» pentru care Valentin Preda a fost ridicat in acest mod. PSD Constanta nu intelege de ce acesta nu a fost chemat in mod civilizat la sediul DNA, avand in vedere prezumtia de nevinovatie de care trebuie sa beneficieze orice cetatean european”, se mai arata in document.

Mai mult, reprezentantii PSD Constanta declara ca vor continua sa-l sustina pe Preda, acuzat in legatura cu posibile fapte de coruptie: „PSD Constanta nu se dezice de Valentin Preda si il sustine pe ministrul constantean, cerand imperios respectarea legii si prezentarea motivelor pentru care un tanar ministru performant este desfiintat in acest mod josnic si abuziv”.

Citeste si: Secretar de stat in Ministerul Transporturilor, ridicat de DNA

author avatar
eNational
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger