AcasăNewsAcuzații grave. A intrat într-un imobil din Capitală, provocând un incendiu care...

Acuzații grave. A intrat într-un imobil din Capitală, provocând un incendiu care s-a extins. Pagubă de zeci de mii de euro

(sursa foto: Facebook/Poliția Română)

Un bărbat în vârstă de 28 de ani a intrat în atenția oamenilor legii bucureșteni. Totul, în urma unui incendiu ce a avut loc recent în sectorul 2. Tânărul a fost reținut în primă fază, ulterior fiind plasat sub control judiciar.

Bărbatul de 28 de ani este cercetat de poliţiştii din Bucureşti pentru violare de domiciliu şi distrugere, după ce a intrat într-un imobil din Sectorul 2 şi a provocat un incendiu, care s-a extins apoi la o altă clădire, potrivit news.ro.

Din câte a anunțat, miercuri, Poliția Capitalei, după ce pompierii au intervenit și au stins incendiul, oamenii legii de la Secția 8 au făcut cercetări. Așa s-a stabilit că suspectul ar fi intrat fără drept în imobilul din Sectorul 2 și ar fi declanșat incendiul, care a provocat distrugeri, extinzându-se apoi la o altă clădire.

Prejudiciul e de circa 60.000 de euro

„În fapt, la data de 13 martie 2023, în jurul orei 16.30, Sectia 8 Poliţie a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, la un imobil din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu. Echipajele de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit în vederea lichidării incendiului. În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 8, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 28 de ani.

Probatoriul administrat a relevat faptul că acesta ar fi pătruns fără drept în incinta imobilului, apoi, folosind o substanţă inflamabilă, ar fi declanşat un incendiu, care a provocat distrugeri la acoperişul şi pereţii casei. Ulterior, incendiul s-a extins la un alt imobil deţinut de persoana vătămată, provocând distrugeri la faţada unui perete”, a informat, miercuri, Poliţia Capitalei.

Conform sursei citate, prejudiciul cauzat este de aproximativ 60.000 de euro.

Suspectul a fost dus la audieri. Inițial, a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind dispus controlul judiciar. Cercetările sunt continuate de către Secţia 8 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

author avatar
Andrei Coman
308 afisari

1 COMENTARIU

  1. Asa bai ticnitule,acu’ daca te facura liber judecatorii mei,mai da o lovitura,doar esti liber si incurajat,ai tot dreptul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Avertizare de ploi, grindină și vijelii. Zonele aflate sub COD GALBEN – HARTA/Cum va fi vremea în București

Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis, miercuri, o atenționare Cod galben de vreme instabilă.Conform hărții aferente avertizării meteo, mai multe județe...

România poate scăpa mai repede şi mai ieftin de „blocurile gri”. Legea ce merge la promulgare schimbă tot pentru locatari

Deputaţii au adoptat, decizional, proiectul care aprobă ordonanţa de urgenţă 179/2022 pentru modificarea şi completarea ordonanţei de urgenţã a Guvernului nr.18/2009 privind creşterea performanţei...
proger