AcasăNewsTatăl vitreg al Cătălinei Ponor a snopit în bătaie doi polițiști! S-a...

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a snopit în bătaie doi polițiști! S-a întâmplat chiar la sala de sport a campioanei

Acuzații grave la adresa tatălui vitreg al Cătălinei Ponor: reținut în primă fază, ulterior plasat sub control judiciar (sursa foto: focuspress.ro)

Momente dificile pentru Cătălina Ponor, multipla campioană la gimnastică al cărei nume este celebru în țară și în lume.

(foto: realitatea.net)

Conform libertatea.ro, tatăl vitreg al sportivei, un fost rugbist în vârstă de 54 de ani, ar fi fost reținut în urma unui incident petrecut pe 6 martie, când ar fi lovit doi polițiști locali. Florin Bărbascu ar fi fost plasat ulterior sub control judiciar.

Potrivit focuspress.ro, incidentul în care ar fi fost implicat Bărbascu, administratorul Cătălina Ponor Body Fit, datează din dimineața zilei de sâmbătă, 6 martie, când acesta ar fi lovit cu pumnul doi polițiști locali care încercau să-l imobilizeze, după ce ar fi refuzat sa se legitimeze, în timp ce încerca să între în incinta sălii de fitness de pe strada Gheorghe Dima nr. 2. Ca urmare a acestui episod, polițiștii au fost transportați la spital. Și, potrivit site-ului constănțean, ambii ar avea nevoie de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

Cercetările în cazul de față vizează infracțiunea de ultraj. S-au făcut audieri și, totodată, s-au vizionat imaginile surprinse de camere de supraveghere aflate în zonă. Ulterior, s-a luat decizia reținerii bărbatului, măsura fiind urmată de cea a dispunerii controlului judiciar pe durata a 60 de zile.

author avatar
Andrei Coman