AcasăNewsAcuzatii grave la adresa sefei DNA: "Laura Codruta Kovesi este santajata de...

Acuzatii grave la adresa sefei DNA: „Laura Codruta Kovesi este santajata de SRI”

Senatorul independent Valer Marian i-a trimis o scrisoare deschisa presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, prin care ii recomanda acestuia sa scape cat mai rapid de Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie.

Valer Marian sustine ca este foarte posibil ca Laura Codruta Kovesi sa fie santajata de sefii Serviciului Roman de Informatii si considera ca nu este nevoie de un asemenea om, „santajabil”, la sefia Directiei Nationale Anticoruptie, anunta jurnalistii de la Lumea Justitiei (luju.ro).

„Domnule presedinte, va rog sa luati in calcul posibilitatea ca doamna Laura Codruta Kovesi sa fie santajata cu dosarul de urmarire informativa al fostului sau sot, Eduard Kovesi, om de afaceri din Sibiu, de care a divortat dupa un an de la promovarea sa in functia de procuror general al Romaniei, dupa ce SRI l-a acuzat ca ar fi furnizat date si informatii de interes operativ unui ofiter de informatii maghiar, devenit ulterior europarlamentar din partea Ungariei”, este o parte din mesajul transmis de senatorul independent Valer Marian.

Acesta sustine ca este posibil ca Laura Codruta Kovesi sa fie santajata de sefii SRI si cu „dosarul de urmarire informativa a tatalui sau, Ioan Lascu, fost procuror”.

Concluzia lui Valer Marian este cat se poate de clara: „sub conducerea Laurei Codruta Kovesi, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatiei si Justitie (n.r. – unde aceasta a activat ca procuror general in perioada 2006-2013) si Directia Nationala Anticoruptie au devenit anexe ale Serviciului Roman de Informatii”.

author avatar
Cristi Ionita
1.331 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger