AcasăNewsAcuzații dure ale președintelui: PSD se luptă în birourile secrete din Parlament...

Acuzații dure ale președintelui: PSD se luptă în birourile secrete din Parlament să dea Ardealul ungurilor! (VIDEO)

Reacție dură a președintelui Iohannis, miercuri, de la Cotroceni, pe tema proiectului vizând autonomia Ținutului Secuiesc, care a trecut tacit de Camera Deputaților.

Klaus Iohannis și-a început discursul în limba maghiară și a continuat prin a lansa un tir de reproșuri la adresa PSD-ului. „Bună ziua, dragi români! Jo napot kivanok, PSD! Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României! În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul ungurilor. Jo napot, Ciolacu! Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri?”, a fost auzit spunând Iohannis, de la Cotroceni.

Președintele a adus apoi în discuție arhi-discutata temă – până la apariția problemelor cauzate de noul coronavirus – a alegerilor anticipate. „Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD. Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!”, a susținut Iohannis, înaintea ședinței de evaluare pe tema COVID-19, la care participă premierul și mai mulți miniștri.

 

sursa foto: presidency.ro

288 afisari

5 COMENTARII

  1. de cand tot dau economic la unguri Ardealul acum doar au scos proiectul asta ca o fumigena , ei acum vor sa ajunga sa primeze peste tot ca de cand tot dau toate partidele restituiri integrum si pe bune si pe falsuri acum cu pandemia profita si iau tot economic !!!!!!!!razboiul nu mai e cu pusca !!!!!

    • Am fost sa ma operez de apendicita si un medic chirurg nebun , cu bisturiul in mana , ma intreba de ce nu am dinti . Asa procedez si eu acum , tara moare si baba se piaptana , Ciolacu da Ardealul ungurilor si eu ma framant de padurea taiata tot de sogori .

  2. Jegul de Ciolacu, din prostie sau in cârdășie cu camarila johsnisto-securista, i-a ridicat mingea naționalismului la fileu lui JohAnus si PNL-ului care au guvernat catastrofal România in ultimele 5-6 luni. Johannis, sfătuit de securiștii din SRI, joaca aceeași carte a naționalismului pe care au jucat-o cu succes si Ceausecu si Basescu de f multe ori când romanii o duceau greu datorită politicilor lor dezastruoase!
    Sper ca romanii sa nu se mai lase pacăliți de aceste fumigene naționaliste pentru ca, ținând cont de numărul de Romani din Ardeal, care este este aproape cât toată populația Ungariei, de poate spune ca Ardealul poate anexa Ungaria! Johannis este disperat si apelează paradoxal la politica naționalistă ceaușista! Dar tot răul spre bine: Ciolacu trebuie îndepărtat din toate funcțiile inclusiv din cea de președinte PSD si Președinte al Camerei Deputaților….

  3. @ Realizați totuși și câți bani au tocat Maior, cu Dîncu, cu Rus, cu Boc, cu Iohannis, cu Vereștoi, cu Hunor, cu Blaga, cu Ardelean, cu Gelu Oltean, cu Ion Oltean, cu Helvig, cu Ludovic Orban, cu Coldea, cu Marko Bela, cu Virgil Măgureanu, cu Ioan Buda, etc., ca să nu ia ungurii Ardealul, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger