AcasăNewsAcuzații de viol în tabăra AUR. Ce au stabilit legiștii - e...

Acuzații de viol în tabăra AUR. Ce au stabilit legiștii – e scris în certificatul medico-legal – DOCUMENT

(sursa foto: Facebook/Ministerul Sănătății)

La câteva zile de la izbucnirea scandalului cu acuzații grave, formulate de către o fată de 17 ani, care reclamase că a fost agresată sexual în timpul unei tabere de vară organizată de partidul AUR, a apărut un document extrem de important.

E vorba despre un certificat medico-legal. Documentul confirmă, negru pe alb, o situație gravă. În certificat scrie – după cum se poate vedea din documentul atașat – „agresiune fizică umană” și „afirmativ viol”.

Documentul în care sunt trecute cele două mențiuni a apărut public la câteva zile de la apariția acuzațiilor, care au fost urmate de cercetări pe care le fac oamenii legii. Totul, pentru a se stabili exact ce s-a întâmplat în acest caz.

Se fac cercetări

Minora a povestit ce își mai amintea din noaptea respectivă, spunând că a avut loc o petrecere pe plajă în cadrul căreia s-a consumat foarte mult alcool, după care bărbații ar fi luat-o la hotel, acolo unde au ademenit-o într-o cameră spunând că au nevoie de un încărcător, potrivit realitatea.net. De la acel moment, pare-se că fata nu-și mai amintește multe detalii din noaptea respectivă.

Ajunsă acasă, fata a stat de vorbă cu părinții săi, povestind ce s-a întâmplat, iar aceștia au dus-o la medic. Ar mai fi de menționat faptul că mama adolescentei a declarat că nu și-a dat consimțământul pentru ca fiica sa să meargă în tabăra de vară a celor de la AUR.

În tot acest timp, se fac cercetări. Cel mai probabil, bărbații asupra cărora planează acuzațiile de agresiune urmează să fie audiați în curând. Din câte se parem acest lucru nu s-a întâmplat deocamdată.

author avatar
Andrei Coman
638 afisari

6 COMENTARII

  1. asocieri stupide si disperate cu AUR. un hot si un betiv a intrebat un membru Aur cat e ceasul …. ahaaaa ! doi drogati se uitau lung la sediul AUR … ahaaaaa ! imi cer scuze public lui George Simion ca am avut incredere in rodica boanca , o femeie prefacuta cu o mie de fețe , ii mai tineam si partea .

  2. Ba voi sinteti prosti!?!?!?! Ce „legisti” ba cretinilor, ala e certificatu’ de la UPU!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger