AcasăNewsAcuzatie SOCANTA a purtatorului de cuvant al Guvernului, la adresa presedintelui: Basescu...

Acuzatie SOCANTA a purtatorului de cuvant al Guvernului, la adresa presedintelui: Basescu E BEAT!

Consilierul de stat, Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, a facut acuzatii extrem de grave, duminica seara, la adresa presedintelui Traian Basescu, despre care a spus ca este “beat”.

Purtatorul de cuvant al Guvernului a postat un mesaj jignitor la adresa sefului statului, pe contul sau de Facebook, in care sustine ca Traian Basescu ar fi fost beat la conferinta de presa sustinuta, duminica seara, la Palatul Cotroceni.

“Ce se poate interpreta din seara asta? Simplu: Speriat, incoerent si matrafoxat. In disperarea sa, ca un lame duck pe cale sa termine sceneta, si-a facut curaj cu inca cincizeci de cinci sute si a iesit sa acopere spatiul mediatic. “Garcon! Inca un carton la domnu’, sa mai citesc aici la ziaristii care nu au economisti in redactii”. Cu mare parere de rau, cineva trebuie sa constate ca regele e gol. Pardon, ca presedintele e beat. Nu numai de putere. In seara asta, Presedintele Romaniei se incurca in asemenea hal in limba incat concluzia e indubitabila: ii e frica. Si pentru a-si invinge frica, si pentru a incerca sa acopere cu zgomot, s-a matrafoxat. Garcon, inca un carton la domnu’. Isi face curaj sa respinga bugetul Romaniei, sa blocheze o tara intreaga. Garcon, inca un carton la domnu’. Alcoolul dicteaza: Dupa dansul, potopul! Stai, ca-l trimite si la Curtea Constitutionala. Nici n-a asteptat sa vina concluzia de la Parlament ca stie deja ca se va pune contra pana la capat. Garcon, inca un buget la domnu’”, a scris Palada pe Facebook.

Comentariul consilierului de stat, Mirel Palada, vine in replica la atacul lui Basescu, care a declarat ca va returna Parlamentului proiectul bugetului de stat pe 2014 daca nu se va renunta la cresterea accizei la combustil, propusa de Guvern.

author avatar
Alina Costache
713 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger