AcasăNewsAcuzație ȘOC la adresa unui profesor! Bărbatul, reținut. Ce a reclamat o...

Acuzație ȘOC la adresa unui profesor! Bărbatul, reținut. Ce a reclamat o tânără elevă la 112

Acuzație ȘOC! Profesor în vârstă de 66 de ani, reținut. Ce a reclamat o tânără la 112 (sursa foto: Facebook)

O tânără elevă din Craiova a pus mâna pe telefon și a reclamat o situație care a dus la declanșarea unei anchete. Un cadru didactic a intrat în vizorul oamenilor legii.

E vorba despre un profesor de istorie de la un liceu din Craiova, care a fost reţinut de către poliţişti sub acuzaţia de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual, potrivit news.ro. În acest caz s-a mai aflat că reclamația a venit de la o elevă, care susține că bărbatul i-ar fi cerut favoruri sexuale, pentru a-i majora notele.

Poliția, sesizată prin 112

Săptămâna trecută, tânăra a apelat poliția, sunând la numărul unic de urgență, 112. Așa a ajuns cazul în atenția oamenilor legii doljeni. Vizat de acuzația din acest caz este un profesor de o vârstă respectabilă, și anume un cadru didactic în vârstă de 66 de ani.

„La data de 23 mai a.c., poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel 112, de o tânără de 19 ani, elevă, din Craiova cu privire la faptul că un bărbat de 66 de ani, profesor, ar fi contactat-o telefonic şi i-ar fi pretins favoruri de natură sexuală în schimbul îmbunătăţirii situaţiei şcolare la materia pe care o predă”, s-a informat din direcția Poliţiei judeţene Dolj.

Percheziție domiciliară

Între timp, s-au făcut verificări, dar și o cercetare domiciliară. În 26 mai, poliţiştii au făcut o percheziție la locuința bărbatului, procedură în urma căreia a fost ridicat un telefon mobil, care ar fi fost folosit la comiterea infracţiunii, conform aceleiași surse.

În prima zi a acestei săptămâni, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca marți să fie dus în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

446 afisari

2 COMENTARII

  1. Da’ cu pedofilii,aia care violeaza,corup minore de 12,13 ani,ce faceti ? Ii mai mangaiati pe crestet si pe madular dupa care le dati drumul sa-si vada in continuare de ” treburi ” ? Polimilitia,fa-te ca lucrezi.

  2. Problema cu fatuca si cu dom profesor, este urmatoarea: dupa ce i-a dat limbi si a incins-o pe gagica,nu a mai avut resurse sa ii bage stremeleagul in scorbura, din motive de batranete.Astfel incat fatuca a ramas nesatisfacuta, doar incinsa si de aia a reclamat. Sunt ferm convins ca inainte de dom profesor fatuca a avut bagata in ea cel putin 14 kilometri de carici.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger