AcasăNewsAcuzatie grava la adresa unui invatator clujean

Acuzatie grava la adresa unui invatator clujean

De la un episod ce ar fi trebuit sa insemne doar bucurie si emotie pozitiva, pentru ca vorbim despre o serbare de 8 martie, s-a ajuns la un incident pe care il ancheteaza politia.

Concret, un invatator dintr-o scoala aflata in localitatea Jucu de Sus, din Cluj, este acuzat ca ar fi lovit cu un obiect din lemn un baietel care invata in clasa I pe care o are in grija, deranjat de comportamentul copilului in timpul unei repetitii pentru serbarea destinata mamicilor. Mai exact, pentru ca „elevul ar fi fost obraznic, motiv pentru care invatatorul l-ar fi lovit cu un indicator din lemn”, din cate a anuntat Carmen Jucan, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, intr-o interventie telefonica la Antena3.

Cazul a ajuns in atentia opiniei publice abia duminica, insa plangerea a fost depusa la politie in 7 martie. S-a aflat, insa, ca intre timp mama elevului a fost cu cel mic pentru a fi examinat de un medic legist. Dar si ca politia clujeana a deschis un dosar penal pentru purtare abuziva, din cate a mentionat acelasi purtator de cuvant. Urmeaza sa se faca, asadar, o ancheta, pentru a se stabili in ce masura se confirma acuzatia adusa invatatorului.

82 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger