AcasăNewsAcuzat de blasfemie, un adolescent din Pakistan si-a taiat mana singur!

Acuzat de blasfemie, un adolescent din Pakistan si-a taiat mana singur!

In timpul rugaciunii, tinute zilele trecute la moscheea din Khanqah, nord-estul provinciei Punjab, imamul a intrebat cine nu crede in invataturile profetului Mahomed, iar Ali Anwar (15 ani) a fost singurul care a ridicat mana. Multimea a devenit imediat agitata, iar imamul l-a acuzat pe baiat de blasfemie, infractiune extrem de grava in aceasta tara. Drept urmare, Anwar a decis sa-si taie singur mana dreapta, pe care i-a dus-o imamului, pe o farfurie. Stiti care e culmea? Ca pustiul nu intelesese intrebarea! De altfel, clericul musulman a si fost arestat, pentru incitare la violenta.

O companie cere taxa de 60 de euro celor care vor sa se angajeze!

Majoritatea companiilor aeriene low-cost percep taxe pentru aproape orice, insa Air Europa Express a intrecut orice masura. Compania spaniola e acuzata ca a solicitat o taxa de 60 de euro tuturor candidatilor care vor sa patrunda in etapa finala a procesului de angajare pentru postul de insotitor de zbor. Solicitanti? Circa 250 de persoane. Sefii sindicatelor spun ca taxa nu e doar una imorala, ci si discriminatorie, facand trimitere la aspirantii care nu au bani sa o achite.

Supravietuitor al Holocaustului, cel mai batran om din lume!

Israelianul Yisrael Kristal (112 ani) a devenit, oficial, cel mai batran om de pe planeta, asta dupa trecerea in nefiinta a japonezului Yasutaro Koide, decedat pe 19 ianuarie. Potrivit ziarului „Haaretz”, Yisrael Kristal – care s-a nascut pe 15 septembrie 1903, in satul Zarnow de langa Lodz, Polonia – este unul dintre putinii supravietuitori ai lagarului de concentrare nazist de la Auschwitz, acolo unde si-a pierdut sotia. Kristal a emigrat in Israel in anii ’50, lucrand ca patiser, meserie dobandita de la tatal sau.

author avatar
Mihai Koblenko
264 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger