AcasăNewsAcum poti sa castigi mereu la Pokemon Go

Acum poti sa castigi mereu la Pokemon Go

Fanii Pokemon Go au deja aproape 2 saptamani de experienta si au observat ca jocul este foarte greu de terminat, dificultatea lui crescand foarte mult dupa ce trec de nivelul 30. Exista insa un gadget pe care il pot folosi ca sa adune repede cat mai multe puncte.

Jon Cleaver, un tanar inventator, vine in ajutorul fanilor Pokemon Go cu o inventie care ii va ajuta enorm. El a realizat o carcasa speciala 3D, potrivita pentru telefoanele iPhone6 si 6S. Cu ajutorul ei, jucatorul isi poate mentine degetul in directia corecta pe ecran atunci cand trage cu mingea spre Pokemoni, reusind astfel sa vaneze cat mai multi monstruleti de buzunar. Desigur, folosirea carcasei inseamna ca jucatorul triseaza. Noua carcasa il ajuta sa directioneze mingea direct spre Pokemonul vanat, astfel incat nu mai exista riscul ca PokeBall sa treaca prea la dreapta sau la stanga lui si sa-l rateze. Carcasa nu poate fi cumparata, ci trebuie printata cu ajutorul unei imprimante 3D. Planul pentru construirea ei se gaseste pe My Mini Factory.

Timisoara: vanatoare de monstri, pe banii primari

Timisoara s-a alaturat isteriei Pokemon Go si a organizat, sambata, prima vanatoare de pokemoni din oras. Evenimentul a fost  finantat chiar de Primaria municipiului.„Toti trainerii Pokémon sunt chemati la cea mai mare intalnire din oras! Sa concuram, dar mai ales sa jucam responsabil. In cadrul acestei intalniri vor avea loc 2 concursuri: 1. Cel mai rar Pokémon Cautam persoana care are cel mai rar Pokémon din oras, adica il are el si nu il mai are nimeni! 2. Cel mai bun prinzator. Cautam persoana care are cei mai multi Pokémoni diferiti! Pentru fiecare dintre concursuri se ofera un premiu de 550 PokéCoins pentru castigator! Pe toata durata evenimentului vom avea Lure Module activ pe PokéStop-ul de la Casa Tineretului,, muzica si chill-out zone unde puteti schimba impresii cu alti traineri din Timisoara. Tot aici vrem sa va incurajam sa jucati in limite normale, dar mai ales sa nu va puneti viata in pericol. Pokémon, gotta catch’em all!”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook.

author avatar
Catalin Dumitrescu
163 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger