AcasăNewsACUM: Noi probleme la aeroport, cozi de ore întregi în Otopeni

ACUM: Noi probleme la aeroport, cozi de ore întregi în Otopeni

Sunt cozi infernale pe Aeroportul Otopeni. Nu mai puțin de zece ghișee au fost închise, în plin sezon al vacanțelor, instituția scuzându-se prin „ lucrări de modernizare”. Oamenii sunt nevoiți să stea zeci de minute la cozi. „Fac oră de la Viena și stau două ore în Otopeni până ies?”, s-a revoltat cineva de la fața locului.

Este haos pe Aeroportul Otopeni din cauza unor lucrări de renovare. Cozile la intrarea în ţară sunt uriaşe pentru că oamenii aşteaptă la controlul paşapoartelor. Diretorul Companiei Naționale Aeroporturi București a declarat că motivul pentru care s-a creat aglomerația a fost închiderea unui flux din cele două pentru „Sosiri”.

„Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat azi. Am închis un flux de sosiri pentru câteva ore. Ne-am apucat să reamenajăm ghișeele și să suplimentăm numărul de ghișee la sosiri. În prezent, avem un număr de 20 de ghișee. Pentru câteva ore a fost închis un flux la sosiri, din cele două. Acesta e motivul pentru care s-a creat aglomerația. Lucrările se vor termina până în ora 16:00”, a îngăimat Alex Ivan, directorul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti. „De coada asta de la controlul pașapoartelor de pe Aeroportul Otopeni, întinsă pe două etaje și pe platforma de avioane, cine se face vinovat, dle Răzvan Cuc? Fac o ora din Viena până în Bucureștiși două ore până ies din Aeroportul Internațional Henri Coandă. Shame on you, Ministerul Transporturilor România!”, a protestat pe Facebook un român revenit în țară.

Însă cozile nu sunt decât continuarea haosului de joi, 18.07.2019, când sistemul IT al Aeroportului Henri Coandă a căzut. Pentru detalii, citiți și „Panică la AEROPORT. IT-ul Poliției de Frontieră Otopeni a picat.

author avatar
Filip-Mihael Bodoc
651 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger