AcasăNewsActrita Julie Gayet obtine despagubiri de la revista care a scris ca...

Actrita Julie Gayet obtine despagubiri de la revista care a scris ca are o relatie cu presedintele Frantei

Julie Gayet

Actrita in varsta de 41 de ani a obtinut castig de cauza, in instanta. Magistratii francezi au decis ca publicatia care a titrat ca Julie Gayet ar avea o relatie amoroasa cu presedintele francez Francios Hollande e buna de plata.

Julie Gayet

Revista „Closer”, aceeasi care publicase in urma cu ceva vreme poze cu Ducesa de Cambridge facand plaja topless, in timpul unei vacante petrecute alaturi de sotul ei, Printul William, iscand un adevarat scandal in Marea Britanie, este obligata sa ii plateasca daune actritei de origine franceza. Totul, dupa a dat publicitatii, cu titlul „Dragostea secreta a presedintelui (Hollande-n.r)”, informatii despre o presupusa legatura sentimentala cu Julie Gayet.

Francois Hollande

Judecatorii francezi au stabilit ca reprezentantii revistei au de platit daune de 15.000 de euro, dupa ce au dat publicitatii, in ianuarie acest an, un set de fotografii din care reiesea ca Hollande si Gayet intrasera, separat, intr-un apartament situat in apropierea sediului Presedintiei.

Chiar daca Gayet a solicitat daune mai mari, invocand incalcarea dreptului la viata privata, suma pe care o va primi a fost stabilita la o treime din cea pretinsa la inceputul procesului, informeaza BBC. Urmare a acestui scandal, Francois Hollande si jurnalista Valerie Trierweiler, cu care liderul francez avea o relatie de cica sapte ani, s-au despartit. Mai mult, Trierweiler a ajuns pe mana medicilor, afectata de dezvaluirile publicate de „Closer” despre fostul sau partener de viata.

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger