AcasăNewsActrita de top, cafteala cu iubitul: mitocanul si vedeta

Actrita de top, cafteala cu iubitul: mitocanul si vedeta

Ca au o relatie cu nabadai, se stie. Doar nu e prima oara cand actrita Lindsay Lohan, si mai tanarul ei iubit, ajung pe primele pagini ale ziarelor cu batai si certuri. Doar ca de data asta, s-a lasat cu o decizie radicala din partea blondei de la Hollywood.

Soarele de pe insula greceasca Mykonos nu le-a priit deloc celor doi logodnici, care au ajuns sa se razboiasca pur si simplu pe plaja, pentru un telefon. Enervat ca iubita lui ii umbla in aparat, playboy-ul milionar rus Egor Tarabasov (23 de ani) n-a mai tinut cont de nimic si s-a grabit sa-l recupereze de la Lindsay, care intre timp fugise pe plaja. S-a ajuns la o adevarata confruntare, din care vedeta a iesit extrem de sifonata. Mai multe fotografii suprinzand momentul altercatiei au ajuns in posesia jurnalistilor britanici. Ulterior, a aparut si o reactie vehementa venita din partea actritei de 30 de ani.

„Nicio femeie nu poate sa fie lovita si sa ramana cu acea persoana”

Odata ce totul a iesit la iveala, Lohan nu s-a aratat dispusa sa-i mai gaseasca scuze iubitului rus, tinand cont si de agresivitatea momentului, cu actrita prinsa strasnic de brate si la un pas sa ramana in chiloti si in sanii goi. „Nicio femeie nu poate sa fie lovita si sa ramana cu acea persoana, daca persoana respectiva nu e pregatita sa isi ceara scuze”, a concluzionat Lindsay, ceea ce a dat de inteles ca nu mai vrea sa mai aiba de-a face cu junele milionar, alaturi de care visa, ca orice femeie indragostita, sa-si faca un rost. Incidentul de fata vine la scurta vreme de cand presa scria ca politia londoneza a ajuns la usa apartamentului actritei cunoscute publicului din filme precum „Mean Girls” si „Confessions of a Teenage Drama Queen”, tot ca urmare a unui scandal cu Egor Tarabasov.

author avatar
National
1.258 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger