AcasăActrita celebra, internata intr-o clinica de psihiatrie!

Actrita celebra, internata intr-o clinica de psihiatrie!

Una dintre cele mai frumoase si mai cunoscute actrite de la Hollywood a ajuns intr-o clinica de psihiatrie, unde va ramane internata cel putin o luna.

Catherine Zeta-Jones, sotia lui Michael Douglas, s-a lasat in grija medicilor. Actrita a recunoscut public in urma cu doi ani ca sufera de tulburare bipolara, iar de aceasta data a ajuns la un centru specializat in tratarea acestui tip de afectiune din proprie initiativa, pentru ca a vrut sa continue tratamentul. Potrivit TMZ, vedeta in varsta de 43 de ani va ramane internata in centrul respectiv timp de 30 de zile, cat e nevoie pentru a parcurge pasii stabiliti de catre specialisti, pentru a preveni o posibila criza.

Pacientii care sufera de tulburare bipolara trec prin episoade de euforie, urmate de depresie. Cel mai probabil, acest sindrom maniaco-depresiv apare in urma unei traume. Zeta Jones a trecut prin momente cumplite, in 2011, cand sotul si tatal celor doi copii ai familiei, celebrul Michael Douglas, a aflat ca are cancer si a urmat un tratament intensiv pentru a lupta cu boala. In acelasi an, Catherine Zeta-Jones a stat cinci zile intr-un centru de tratament din Conneticut.

<